24mei

Non Stop

00:00 - 18:00
Geen evenementen gevonden!

24mei

Non Stop

00:00 - 18:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

6 mei 2024

VLOHradio neemt BeekTV over

Wij kondigen met enthousiasme aan dat we van plan zijn een nieuwe koers te gaan varen door de overname van de plaatselijke Tv-zender BeekTV. Met deze stap wil het bestuur samen met de vrijwilligers nieuw leven inblazen in het lokale medialandschap. Momenteel zijn er veel veranderingen op komst in de lokale en regionale media, voornamelijk als gevolg van de invoering van de nieuwe mediawet die gepland staat voor januari 2027.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is besloten om in te stemmen met de intentie om de genoemde overnameplannen ten uitvoer te brengen en BeekTV per 1 januari 2025 voor tenminste 5 jaar toe te voegen aan de vereniging. In nauw overleg en met de ondersteuning van het bestuur van Stichting CAS zal er gewerkt worden aan de uitvoering van de overname. Een convenant is momenteel in ontwikkeling met als doel om dit operationeel te hebben per 1-1-2025.

Stichting CAS heeft altijd de techniek achter BeekTV verzorgd, waarbij de inhoud, zoals Kerk TV, door anderen aangeleverd wordt.  Stichting CAS wil door het overdragen van Beek TV aan VLOHradio het voortbestaan van de tv-zender borgen en zal VLOHradio de komende vijf jaar technisch en financieel ondersteunen om de overname een goede start te geven. Ook zal BeekTV via VLOHradio op de media hub komen en dan beschikbaar zijn voor alle inwoners van Hilvarenbeek en daarbuiten, ongeacht de provider. Dat is nu niet het geval.

Deze overname markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor de lokale omroep VLOHradio, die zich inzet voor het versterken van de banden binnen de gemeenschap en het bieden van een platform voor lokale talenten, bedrijven, verenigingen en initiatieven.

VLOHradio staat voor programma’s die aansluiten bij de behoeften en interesses van de lokale gemeenschap. Door de overname van Beek TV en het gaan aanbieden van lokaal nieuws streeft VLOHradio ernaar een onmisbare bron van informatie en entertainment te worden voor de gemeenschap van Hilvarenbeek en al haar kernen.

“Hilvarenbeek zijn we samen, dus laten we Hilvarenbeek samen nog mooier maken”!

Meer info over de overname en toekomstplannen? Dan kun je contact opnemen met Sylvia Fullinck via onderstaande knop.

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

mei 24 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites