24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

Over ons
Studio

Hoe ziet onze organisatie eruit?

VLOHradio, Vereniging Lokale Omroep Hilvarenbeek. We zijn dus een vereniging. Een vereniging met een bestuur dat door de Algemene Leden Vergadering is benoemd. Het bestuur bestaat uit de voorzitter, penningmeester, secretaris en 3 bestuursleden. Naast het bestuur is er ook een programmabeleid bepalend orgaan (PBO).  Onze vereniging draait daarnaast op onze medewerkers voor én achter de schermen. Zowel bestuur als medewerkers werken volledig vrijwillig, met passie én een groot hart voor onze zender. 

Het bestuur van VLOHradio

Vlnr: Cees Bruurs, Frans van Kempen, Sylvia Fullinck, Peter de Jong, Marvin in’t Groen

Cees Bruurs: Voorzitter
In het dagelijks leven vertegenwoordiger in de agrarische sector en een doorgewinterde radio-dj met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn passie voor muziek en ervaring in diverse radio-omgevingen komt goed van pas in ons bestuur . Hij gelooft dat muziek het beste medicijn is en streeft ernaar VLOHradio het geluid van Hilvarenbeek te laten zijn. 

Peter de Jong: Penningmeester
Vanuit zijn rol draagt Peter sinds 2016 zorg voor de financiële gezondheid van onze zender. Zijn kwaliteiten liggen op financieel vlak dus als programmamaker ga je hem niet tegenkomen. Gelukkig is onze vereniging gezond en dat wil hij ook zo houden. 

Sylvia Fullinck: Secretaris
Sylvia brengt haar ervaring als journalist en projectmanager mee naar de tafel. Met haar organisatorische vaardigheden regelt ze de administratieve en bestuurlijke zaken. Daarnaast houdt ze zich bezig met regionale samenwerkingen die eraan zitten te komen, wat samenhangt met de nieuwe mediawet. 

Frans van Kempen: Bestuurslid
Frans verzorgt o.a. de reclame werving en het sleutelbeheer. Daarnaast is hij een van de drijvende krachten achter de RadioBingo en is ook betrokken bij regionale samenwerkingen. Frans voelt zich al sinds jaar en dag thuis bij de club. 

Marvin in ‘t Groen: Bestuurslid
Onze technische wizard, paraat om technische uitdagingen aan te pakken en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Zijn vastberadenheid en enthousiasme maken hem tot onmisbare schakel in ons netwerk. 

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

jun 24 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites