15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

2 oktober 2020

Onze studio in een nieuw jasje

Hét geluid van Hilvarenbeek komt sinds jaar en dag vanuit de kleine studioruimte van VLOHradio in de Papenstraat. Vorig jaar waren er al plannen om de studio op te frissen en is een start gemaakt met de ontvangstruimte.

Toen Nick van Hees begin juni na 13 jaar weer terugkwam bij VLOHradio, was op de ontvangstruimte na, alles nog hetzelfde als toen hij de omroep verliet. De techniek was in de tussentijd wel geüpdatet, maar qua meubilair, indeling en aankleding was het echt niet meer van deze tijd. De geluidsdichte ruimte en techniekruimte waren gescheiden van elkaar, wat de communicatie tussen de presentator en de gasten niet ten goede komt.

Nick ging aan de slag met meten, tekenen en uitdenken samen met Bram Schapendonk, Daan Reijrink en Owen Roeters van BRODcast. Secretaris Ingrid Hurckx schreef met hun input het Plan van Aanpak. Half augustus gaf het bestuur groen licht en namen Nick en Ingrid alles op sleeptouw en ging het project in volle vaart van start. Bram, Daan, Owen en Rens hielpen enthousiast mee. Frans van Kempen ging aan de slag met de werving van sponsors. De planning was redelijk ambitieus, het bestuur had de wens uitgesproken de optimalisatie rond te hebben vóórdat de Radiobingo gaat starten. In 6 weken tijd werd de oude studio omgetoverd tot een hippe nieuwe werkplek, welke nog mooier heeft uitgepakt dan vooraf bedacht. 

Opening door Burgemeester Weys

WeekendVibes had de primeur en de eer om op vrijdag 2 oktober 2020 om 18.00 uur de vernieuwde studio in te wijden, en telefonisch te laten openen door Burgemeester Evert Weys. Deze benadrukte het belang van een lokale omroep in de gemeente Hilvarenbeek. Hij feliciteerde het bestuur en bedankte de vrijwilligers voor hun inzet, waarna hij aftelde en de vernieuwde studio voor geopend verklaarde.

Heel veel dank aan de sponsors

VLOHradio bedankt de sponsors, die de vernieuwde studio mogelijk hebben gemaakt: Hubo voor de pvc vloer, Decokay vd Wouw voor de vloerbedekking in VLOHradio kleuren, VSB Wellness voor het unieke meubel, Hado Textiel voor de nieuwe entreemat, Zorgcompleet voor de microfoonaccessoires, Café Gouden Carolus voor de facilitaire ondersteuning, en last but not least besloot de Annetje van Puijenbroekstichting ook een bijdrage te doen.

Wat een mooie gebaar van deze ondernemers! Wij zijn met deze optimalisatie klaar voor de toekomst.

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

apr 15 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites