24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

4 juni 2024

Superbingo Hoofdprijs ingelost: Dat was kicken!

De winnaars van de Superbingo Hoofdprijs van De Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken stuurde ons een leuke reactie.

Jaren geleden wonnen Jan en Els bij de allereerste editie van de VLOHradiobingo al eens de hoofdprijs, een weekend Londen. Daarna bleven ze jaren trouw fan, en ook de Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken kon op hun deelname rekenen. Ook de bingokaarten voor de extra ronde op de laatste zondag, de Superbingo, werden besteld. En ja hoor ……. Ze wonnen die Superbingo. Een pakket met fantastische prijzen. De grootste prijs in dit pakket was een drumsessie van Your Experience Factory voor 20 personen. Jan en Els wilden dit graag doen met hun gezin (zij, opa en oma, 2 dochters, 2 schoonzonen en 4 kleinkinderen).

Onverhoopt konden ze niet terecht in de Gouden Carolus, en na flink wat heen en weer gezoek naar een passende datum en locatie, konden ze gerecht in café Schuttershof in Esbeek, waar Jan Pulles de ruimte van de schietbaan voor hen beschikbaar stelde. Bij aankomst stonden Sylvia en Ruby Fullinck al paraat en hadden ze alle materialen (een diversiteit aan trommels voor 10 personen) reeds klaar staan.

Jan vertelt: “Ieder van ons koos een trommel en we gingen erachter staan. Spannend hoor! Ruby was de percussie specialist en hij begon met een eenvoudig ritme. We stonden in 4 rijen en iedere rij  kreeg een eigen ritme toebedeeld. Toen ging het los, en ……… zowaar het klonk geweldig. Geweldig zowel in ritme, als in harmonie, als in volume. Dat was echt kicken!” Hij zegt: “Ruby wist ons tot grotere hoogte te brengen door stapsgewijs de moeilijkheidsgraad op te voeren. Voor het laatste onderdeel werden de trommels in de vorm van één drumstel bij elkaar geplaatst. Vervolgens werden de deelnemers stuk voor stuk uitgedaagd om een improvisatie te geven op de set trommels. Wij waren super enthousiast en voor opa, oma en de ouders was het geweldig om de jongens bezig te zien. Daar zat natuurlijk menig talent bij”.

Via deze weg willen Jan en zijn gezin, Sylvia en Ruby van harte bedanken. “Dank je wel voor de geweldige ervaring die jullie ons gegeven hebben” aldus Jan en Els Bols.

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

jun 24 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites