15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

10 januari 2023

“Super” afsluiting van de Radiobingo 2022

De grootste prijzen gingen er afgelopen zondag uit in de laatste Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken van dit jaar. Zoals elke week de prijzen in de ‘gewone’ bingo en daarnaast nog eens een veelvoud daarvan in de Superbingo. En dat terwijl een bingokaart voor vier weken slechts vijf euro kostte, evenveel als de speciale kaart voor de Superbingo. Voor een tientje dus een hele maand plezier en kans op mooie én grote prijzen beschikbaar gesteld door vele lokale ondernemers.

Prijzen, prijzen, prijzen

Dat er echt overal meegespeeld kon worden bleek wel uit de derde prijs van deze week, die kwam 85 kilometer verderop terecht in Barendrecht. Bart van Hoof kreeg Kees van Gestel uit Hilvarenbeek aan de lijn voor de eerste prijs in de Radiobingo en Sharon de Kok uit Hilvarenbeek pakte de hoofdprijs in de Superbingo. Beiden winnaars kregen net als alle andere winnaars diezelfde avond de prijzenpakketten nog thuisbezorgd door Robbert Simons en Peggy van Beurden. Dit omdat Pieter-Jan Smeijers helaas thuis moest blijven.

De laatste Mysteryguest van 2022

De ballen werden deze laatste week uit de bingomolen gedraaid door mysteryguest Pien Schijvens. Samen met haar zus Jet de éérste vrouwelijke generatie van Schijvens Mannenmode in Hilvarenbeek.

Bedankt!

Het was een mooi bingoseizoen. Wij bedanken alle sponsoren, alle bingospelers, alle mysteryguests, Philip en Angéle en iedereen die meehielp voor én achter de schermen. Het zal wennen worden de komende zondagen maar volgend jaar is de Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken gewoon weer terug! De eerste zal zijn op zondag 5 november 2023.

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

apr 15 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites