24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

29 mei 2024

Starrebos haalt meer dan € 5000,- op voor Stichting Jarige Job!

Op woensdag 22 mei vond de jaarlijkse sponsorloop plaats, en dit jaar stond deze bijzondere dag in het teken van Stichting Jarige Job. Meer dan 250 enthousiaste kinderen, van de jongste kleuters tot de oudste schoolverlaters, zetten zich in voor dit geweldige doel.

Twee weken voor het evenement kregen de kinderen bezoek van Marieke, een vrijwilliger van Stichting Jarige Job, die hen vertelde over het belangrijke werk dat de stichting doet. Voor veel kinderen in Nederland is een verjaardag een speciale dag met cadeautjes, bezoek en traktaties. Helaas geldt dit niet voor meer dan 100.000 kinderen in ons land. Door geldgebrek kunnen zij hun verjaardag niet vieren, dus geen versiering met slingers en ballonnen, geen cadeautjes en ook geen traktatie voor hun klasgenoten op school.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door hen een verjaardagsbox te geven ter waarde van €35. Deze box bevat alles wat nodig is voor een geweldige verjaardag: versieringen, traktaties voor de klas, iets lekkers voor het bezoek, en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige. Een fantastisch initiatief dat vele kinderharten sneller laat kloppen!

Onder aanmoediging van enthousiaste ouders, grootouders en andere supporters renden de kinderen op 22 mei zoveel mogelijk rondjes om het schoolgebouw. Het was een sportieve ochtend vol energie en plezier, zowel voor deelnemers als toeschouwers.
Na deze prachtige en sportieve ochtend vond het hoogtepunt plaats: de overhandiging van de cheque met de opbrengst van de sponsorloop. Onder luid applaus werd de cheque overhandigd aan Marieke van Stichting Jarige Job. De deelnemers hebben samen een bedrag van € 5011,- bij elkaar gelopen! Dit bedrag staat gelijk aan 142 verjaardagsboxen, wat betekent dat 142 kinderen nu een hele fijne verjaardag kunnen vieren. Een geweldige prestatie van alle leerlingen van Starrebos en van de ouders, grootouders en supporters die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt. Samen hebben ze laten zien wat een gemeenschap kan bereiken als we de handen ineenslaan.

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

jun 24 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites