24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

24jun

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

16 mei 2024

Kunstexpositie Annette Loman in de Wandelgangen

Heb je voor a.s. zondag nog geen plannen, dan brengen we graag een buitengewone kunstexpositie onder je aandacht. Het betreft de Wandelgangen-expositie van “Annette Loman: keramiek, textiel, mixed media”, die te bezoeken is op de zondagen tussen 12 mei en 4 juni 2024, van 14.00 tot 17.00 uur in de wandelgangen van het Gemeentehuis te Hilvarenbeek, gelegen aan het Vrijthof 9.

De Wandelgangen worden georganiseerd in de expositieruimte van het gemeentehuis Hilvarenbeek. Hier krijgen goede amateurs en beginnende professionele kunstenaars uit de regio Midden-Brabant de gelegenheid hun werk te laten zien. Meestal zijn dat schilderijen, maar ook beelden, tekeningen, aquarellen en een enkele keer foto’s of textiel, of combinaties van verschillende soorten werk komen aan bod. De tentoonstelling wisselt maandelijks en de kunstenaar of kunstenares is aanwezig.

De ambiance van het Gemeentehuis van Hilvarenbeek vormt het perfecte decor voor het werk van Annette Loman, een kunstenares geboren in Losser in 1956. Haar oeuvre weerspiegelt een harmonieuze fusie van haar technische achtergrond van de universiteit van Wageningen en haar artistieke opleiding aan de academie voor Schone kunsten in Arendonk.
Door haar ruimtelijke werken, vaak gebeeldhouwd uit beton, was en gips, te combineren met keramische creaties die voornamelijk worden gevormd met behulp van mallen, creëert Loman een intrigerend spel van vormen en texturen. Haar gebruik van zachte materialen, papier, kunststof en metaaldraad in haar weefwerk voegt een extra dimensie toe aan haar veelzijdige repertoire. Wat haar werk werkelijk uniek maakt, is de schijnbare eenvoud van de vormen die ze hanteert, zoals kubussen en rechthoeken, die door subtiele veranderingen en een vleugje minimalisme een diepgaande visuele en emotionele impact weten te bereiken. Meer informatie over de kunstenares en haar werk is beschikbaar tijdens de expositie zelf.”

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

jun 24 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites