Hoog bezoek en mooie prijzen in de 2e Radiobingo 2022

Zondag 16 november vond de tweede Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken 2022 plaats. Dit keer had Ilse van de Rijdt uit Hilvarenbeek als eerste haar kaart vol en ging er dus met de grootste prijs vandoor. Ze kreeg een schitterend prijzenpakket.

Volop gezelligheid

Het was een gezellige en drukke bedoeling in de Gouden Carolus waar zoals elke week weer de nodige vriendengroepen bij elkaar kwamen. De ballen werden gedraaid door mysteryguest Prins Tom d’n Irste die de avond ervoor (samen met Adjudant Patrick) op het 11/11 Café van de Pezerikken onthuld werd. Ook de komende twee zondagen zijn Bingo-zondagen. Om 17.00 uur is Bart van Hoof er met de Ballenparade en om 18.00 start de enige echte Radiobingo.

Bingokaarten zijn nog verkrijgbaar via www.deradiobingo.nl en bij Café Gouden Carolus en Primera Peter Swaanen. De laatste zondag is er tot 20.00 uur nog een uur extra Superbingo met een veelvoud aan prijzen!
Luisteren en meespelen doe je via onze zender,  in de gemeente Hilvarenbeek te ontvangen op 96.0 FM en via onze website.
Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers, zonder hen geen Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken!

Volg de Radiobingo op  Facebook voor nieuws en meer foto’s