Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

26 november 2023

De Radiobingo 2023 sluit spetterend af met de Superbingo!

De laatste zondag van november was aangebroken, in heel veel huiskamers lagen de bingoloten al klaar voor de Radiobingo én de extra Superbingo. Vanuit een volle Gouden Carolus begon Bart van Hoof eerst aan de Ballenparade. De Mysteryguest werd razendsnel geraden en Kiki Nieuwkerk nam plaats. Winnaars van een Biks Bordje met lekkernijen waren waren Janske van Dun, Gijs Dekkers, Nienke Schoenmakers en Johan Schapendonk. Nienke besloot haar bordje te doneren aan Quiet Hilvarenbeek, waar het die avond ook terecht kwam.

Om 18:00 uur draaide Kiki de eerste bal uit de molen en Kees van Gestel won het Biks Strôtje met de nummers onder de N. Berry Wolfs had de 4 hoekpunten, wat goed was voor een Biks Mandje. Isa Greutink belde voor de bovenste rij, en Bas van Asten had de bovenste en onderste rij. De 2e prijs ging naar Tijn vd Wouw en Erik vd Schouw had met zijn volle kaart de hoofdprijs te pakken.

Na een korte pauze werd het tijd voor de SUPERbingo! Bij de carnavalsnummers (veelvoud van 11) wonnen Lars vd Ven, Julie Spapens, Duco vd Bosch, en Sander vd Put een surprisepakket. Jan van Gestel had de bovenste rij aangekruist op zijn Superbingokaart en won de 4e prijs. Noah van Berkel ging er met de 2e prijs vandoor. De O van Olivier was goed voor de 2e prijs, en die ging naar Nick Hoosemans. Het werd spannender en spannender. Jan Bols was de eerste die daarna belde met een volle kaart. Na controle door de Notaris werd Jan uitgeroepen tot Hoofdprijswinnaar van de Superbingo! Alle gewonnen prijzen zijn diezelfde avond nog thuisbezorgd, waarbij Robert en Pieter-Jan vergezeld werden van Sint en Piet.

We kijken terug op een fantastische bingomaand, en danken alle sponsoren voor het doneren van de geweldige prijzen! Alle bingospelers bedankt voor het meespelen en tot volgend jaar!
Een compilatie van de foto’s vind je terug op de facebookpagina van De Radiobingo


Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

jul 18 2024

Non-stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites