24mei

Non Stop

00:00 - 18:00
Geen evenementen gevonden!

24mei

Non Stop

00:00 - 18:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

14 oktober 2023

De Radiobingo 2023: Lotenverkoop is van start!

Het is zover! De webshop is online!
De bingomolen is weer afgestoft voor de 4 gezellige zondagen in november.

De Ballenparade
De opwarmer van de Radiobingo! Presentator Bart van Hoof gaat van start om 17.00 uur vanuit Café Gouden Carolus met een uur lang leuke spellen in de Ballenparade. Daarmee zijn Bikse Bordjes vol met lekkernijen te winnen. We spelen het spel “Wie is mijn Gast?” De beller die als eerste raadt wie de Mystery Guest is krijgt een lekker Biks Bordje thuisbezorgd. De Mystery Guest assisteert Bart later bij het draaien van de bingomolen in de Radiobingo. Het volgende spel is Meloliedje. VLOHradio-producer Rens Schapendonk zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje. De beller die als eerste weet welke twee nummers het zijn (artiest en titel) wint, hoe kan het anders, een Biks Bordje. Ook spelen we dit jaar weer het Rosnopsrad, waarbij twee bellers het antwoord moeten raden op een actuele vraag. De beller die als eerste zijn naam roept en het juiste antwoord geeft is de winnaar. De verliezer doet een tegenprestatie bij een van onze sponsoren. Met een draai aan het Rosnopsrad wordt deze sponsor geselecteerd. Draai het woord “sponsor” maar eens om, dan weet je waar de naam Rosnopsrad vandaan komt.

De Radiobingo
Om 18.00 uur is het BINGO time en wordt door Bart en zijn gast de eerste draai gegeven aan de bingomolen. Er worden elke week 4 hoofdrondes gespeeld (bovenste rij, bovenste en onderste rij, de O van Olivier en de volle kaart). Ook gaan er twee extra prijzen uit: het Biks Mandje (de 4 hoekpunten) en het Biks Strôtje (het rijtje onder de N). Notaris Inge Arts houdt toezicht op het spel, en de prijzen worden na afloop aan huis bezorgd. Zoals elk jaar zijn de te winnen pakketten rijkelijk gevuld met prijzen die beschikbaar gesteld zijn door de ondernemers uit de hele gemeente, iets waar de organisatie van de Radiobingo enorm blij mee en trots op is!

De Superbingo
Op de laatste zondag (26 november) gaat het bingospektakel nog een uurtje langer door. Dan vallen de grote klappers in de superspannende Superbingo. Ook hierin spelen we de 4 hoofdrondes zoals in de Radiobingo, en dat niet alleen, en zijn ook nog 4 extra prijzen te winnen. Als het getal 11 of een veelvoud daarvan (dus 11,22,33,44,55 of 66) valt, bel dan snel om kans te maken op één van de 4 extra prijzen. Je hoeft dit getal dus niet op je bingokaart te hebben!

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

mei 24 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites