15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

5 november 2023

De 1e Bingozondag van 2023, het was weer spannend!

Of je nu thuis was of er live in Café Gouden Carolus bij was, het was weer op en top spannend maar vooral gezellig afgelopen zondag bij De Radiobingo Mee VLOHradio en de Pezerikken. Het uurtje voorafgaand aan de echte bingo werden belspellen gespeeld in de Ballenparade.

Sharona ter Horst, Nienke Schoenmakers, Michelle van Zon en Lisa Sako hadden prijs en kregen een Biks Bordje met lekkernijen thuisbezorgd door Robbert, Peggy en PieterJan. Jack Vreeze en Gijs gaven een fout antwoord en moeten daarom een tegenprestatie doen bij een van de sponsors. Presentator Bart van Hoof werd bijgestaan door Mysteryguest Henk Hoosemans, en om 18:00 uur was het dan zover en konden de bingokaarten erbij gepakt worden. De notaris keek toe hoe de 75 balletjes de bingomolen in gingen.

Henk draaide behendig stuk voor stuk de ballen uit de molen. Het Bikse Strôtje (het middelste rijtje onder de N) werd als eerste gewonnen door Kim Heeren. Niet lang daarna vloog het Biks Mandje (de 4 hoekpunten) de deur uit, en kwam terecht bij Joshua Bos. Het werd spannender en spannender, want de flinke prijzen voor de 4 hoofdrondes waren allemaal nog in het spel. De 4e prijs (de bovenste rij) ging naar Annie van de Wouw. Jort Vonk speelde vanuit Café Gouden Carolus en belde snel toen hij de bovenste en onderste rij had. Hij bleek de juiste getallen aangekruist te hebben en kon gelijk de 3e prijs in ontvangst nemen. Het dak ging eraf in de Gouden Carolus toen bleek dat de winnaar van de 2e prijs ook in de zaal aanwezig was. Stijn van Kemenade was de snelste beller met de nummertjes aan de buitenste ring (de O van Olivier). De hoofdprijs van de 1e Radiobingo van 2023 werd gewonnen door Vera Steens, een fantastisch prijzenpakket wat diezelfde avond nog door Robbert en PieterJan bij haar werd thuisbezorgd.

Het was een supergezellige Radiobingo zondag, en er komen er nog 3 aan. Op de laatste zondag wordt nog een extra ronde gespeeld, de Superbingo, met zoals je de naam al zegt Superprijzen. Je kunt natuurlijk nog meedoen voor de komende zondagen. Je lot bestel je online op www.deradiobingo.nl of haal je bij Café Gouden Carolus.

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

apr 15 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites