15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

15apr

Non Stop

00:00 - 19:00
Geen evenementen gevonden!

Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

12 november 2023

Bart, Bart én Bart: de 2e bingozondag

Vanuit vele huiskamers én bij Gouden Carolus was het afgelopen zondag wederom spanning ten top bij de 2e bingozondag. De Mysteryguest was de kersverse prins der Pezerikken, Bart d’n Irste die met ondersteuning van Adjudant Bart zijn allereerste officiële klus klaarde. Een klus die hij vakkundig afhandelde door bij Ballenjongen Bart de balletjes uit de bingomolen te draaien en daarmee de winnende nummers verzorgde. De prijzen vlogen de deur uit! Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Het uurtje voorafgaand aan de bingo werden de traditionele belspellen gespeeld in de Ballenparade. Lianne de Rooij, Karin van Laarhoven, Sanne Abrahams en Corrie Eshuis kregen een Biks Bordje met lekkernijen thuisbezorgd door Robbert, Peggy en PieterJan. Lisa Sako gaf een fout antwoord en moet daarom een tegenprestatie doen bij een van de sponsors.

Om 18:00 uur was het tijd voor het echte werk. Bart d’n Irste toonde zijn kunsten en draaide de ballen vakkundig uit de molen. Het Bikse Strôtje (het middelste rijtje onder de N) werd als eerste gewonnen door Miranda Geboers. Niet lang daarna ging het Biks Mandje eruit (de 4 hoekpunten), en kwam terecht bij Daan Roelofs. De 4e prijs (de bovenste rij) ging naar Piet Nooyens. Chantalle van Hoof had de juiste getallen aangekruist en mocht de 3e prijs in ontvangst nemen. Na een valse bingo, werd een liedje gezongen, en Berry Wolfs had wel de juiste getallen op zijn kaart. Hij won de 2e prijs met de nummertjes aan de buitenste ring (de O van Olivier). De volle kaart, en daarmee de hoofdprijs was voor Paul Verheggen. Op naar de 3e zondag, voor weer nieuwe kansen! En vergeet niet de Superbingo op de laatste zondag! Je lot bestel je online op www.deradiobingo.nl of koop je bij Café Gouden Carolus.

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

apr 15 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites