Thuis in Hilvarenbeek!

Frequenties: Ether 96.0 FM | Caiway kanaal 800 of 873 | via VLOHradio.nl

19 november 2023

Een spannende 3e Radiobingozondag

Vandaag speelden we de 3e Radiobingo. Terwijl de Sint in de Gelderstraat in een mooi verlichte stoet voorbij trok, speelden we de Ballenparade en om 18:00 uur de Radiobingo. Van de Sint aan de telefoon, tot Corrie die de hoofdprijs won, het was weer een geweldig spektakel!

De Mysteryguest was niet heel makkelijk te raden. Het lukte Udo Donkers, die raadde dat het Daniëlle Versteijnen was. Zij liet vervolgens zien dat ze naast het blussen bij de Beekse Brandweer, ook talent heeft voor het draaien van de bingomolen. Udo, Saskia Meijs, Evelien Schoenmakers en en Michelle van Zon kregen een lekker Biks Bordje thuisbezorgd.

Daarna konden de bingokaarten weer tevoorschijn gehaald worden, Pauline Vissers won het Biks Strôtje. Niet veel later vloog het Biks mandje de deur uit richting Bart Elbers. Lisa Sako ging ervandoor met de 4e prijs, en Angelie van Hoof met de 3e prijs. Evelien Schoenmakers sleepte de 2e prijs in de wacht en de hoofdprijs van vanavond ging naar Corrie Leermakers. Prijswinnaars gefeliciteerd!

Contact

VLOHradio
Papenstraat 1a
5081 JP Hilvarenbeek
013-5056030

apr 27 2024

Non Stop
  • Whatsapp naar de studio button inschakelen: Nee

Geen evenementen gevonden!

Frequenties

Ether 96.0 FM
Caiway kanaal 800 of 873
online: VLOHradio.nl

© VLOHradio 2023 – Alle rechten voorbehouden   |    Website gerealiseerd door Van Laarhoven Websites