Zwoegen op pedalen voor KWF Kankerbestrijding

Zaterdag 20 april vanaf 08:00 uur zetten ruim 1.500 bikkels zich in voor KWF Kanker Bestrijding. Zij fietsen deze dag maar liefst 150 kilometer: van Vrijthof (Maastricht) naar Vrijthof (Hilvarenbeek). En dat allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

‘s Ochtends vroeg starten de deelnemers op het ‘andere’ Vrijthof en vanaf 15:00 uur komen zij aan op onze Vrijthof. Tussendoor zullen de deelnemers 3 verzorgingsposten passeren, namelijk: Vrijthof van Bree (België), Scouting St. Andries (Luyksgestel) & De Luther 31 (Hooge Mierde).

Hilvarenbeek staat op tegen kanker

Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen kanker. Maar nog altijd overlijden jaarlijks zo’n 45.000 Nederlanders aan deze vreselijke ziekte. Het KWF blijft daarom onverminderd inzetten op onderzoek naar methoden om kanker beter op te sporen en te behandelen, maar daar is wel onze hulp voor nodig.

Juich en doneer!

Na de vele uren afzien komen alle deelnemers het Vrijthof in Hilvarenbeek oprijden. Een zeer warm onthaal is dan wel het minste wat ze verdienen… Zorg daarom dus dat je erbij bent vanaf 15:00 uur.

En vergeet natuurlijk niet om te doneren! Het doel van de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Doneren kan door een deelnemer of team te sponsoren of door een donatie aan de Challenge te doen.

En luister mee

Zet je radio op 96.0 FM, ga naar vlohradio.nl of download onze app. Blijf op de hoogte en mis dus niks van dit spektakel.

Terugluisteren? Dat kan via Uitzending Gemist. Handig hè!