Wij zoeken jou!

6 April 2017 kondigden wij aan dat we met VLOHradio een andere richting in zouden gaan. Nu één jaar verder hebben we erg mooie projecten achter de rug en dat met behulp van ons top team vol vrijwilligers, maar ons team heeft versterking nodig. En daarom zijn wij op zoek naar jou!

Hieronder een greep uit onze vacatures. Zie jij jezelf eerder op een andere functie bezig zijn? Stuur dan ook een mail naar secretaris@vlohradio.nl. Wij staan open voor vernieuwde ideeën om onze lokale omroep voor de gemeente uit te breiden.

Penningmeester / Bestuurslid

Als penningmeester maak je deel uit van het bestuur van de Vereniging Lokale Omroep Hilvarenbeek. Je beheert en bewaakt de financiën van de vereniging en bent verantwoordelijk voor de boekhouding en de financiële transacties. Je stelt daarnaast de begroting op en het financieel jaarverslag. Maar bovenal ben je een enthousiaste vrijwilliger, die graag meedenkt en brainstormt over het nieuwe VLOHradio!

Hoofd Communicatie / Bestuurslid

Ben jij een communicatieve duizendpoot met veel gevoel voor social media, en lijkt het je leuk om dit voor onze lokale omroep te doen? Geef jij invulling aan dé Nieuwsredactie van Hilvarenbeek en omgeving? Draai je je hand niet om voor discussie, brainstormen en ontwikkelen van nieuwe ideeën en ben je bovenal een enthousiaste vrijwilliger?

Programmamaker

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe presentatoren/presentatrices voor radioprogramma’s. Wij staan open voor nieuwe programma ideeën. Een programmamaker dient de luisteraar te vermaken, te informeren en ook te begeleiden door het gehele uur. Van informatie over evenementen tot muziek én van interviews met gasten tot het overbrengen van actualiteiten.

Help je mee? Neem contact op met onze secretaris Ingrid Hurckx (secretaris@vlohradio.nl).