WeekendVibes Back to the 90’s, elke vrijdag in januari

Pak je agenda en noteer! De hele maand januari staat het programma WeekendVibes in het teken van de jaren 90. Nick, Jurgen en Rens gaan “Back to the Nineties” met nieuwsfeitjes en muziek uit die tijd, en ook de foute platen worden niet vergeten.  De mannen zijn zelfs geheel in stijl, kijk mee in de studio < Klik hier voor de livestream > en ga mee Back to the Nineties!

Muziek uit de 90’s

Er is ontzettend veel en in diverse stijlen muziek gemaakt in de jaren 90. Onder andere de eurodance muziek was in opkomst, met heel veel producties uit Nederland, denk aan 2Unlimited, T-Spoon, 2Brothers on the 4th floor, Twenty4Seven. In die tijd waren ook de  boybands en girlbands favoriet, zoals Take That, The Backstreet Boys en The Spice Girls. Maar ook Phil Collins, The Red Hot Chili Peppers, Mariah Carey,  en Roxette lieten van zich horen.  Zorg dat je erbij bent, elke vrijdagavond tussen 18 en 21 uur en waan je terug in de jaren 90 met WeekendVibes!

90’s HitMix

Op 27 januari 2023, de laatste vrijdag, komen de beste en foutste hits nog een keer voorbij als afsluiter van deze Nineties- editie van WeekendVibes met de 90’s Hitmix van DJBas tussen 20.00 en 21.00uur.