Verrassende 3e Radiobingo

De luisteraars van de Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken van afgelopen zondag werden verrast door een andere stem. Helaas moest Bart van Hoof uit voorzorg thuis in quarantaine blijven en daarom zat Ingrid Hurckx in de VLOHradio studio achter de microfoon. Emiel Lavreijssen belde voor de volle kaart en ging er deze week met de hoofdprijs vandoor.

    

Gezelligheid in de Ballenparade

In de Ballenparade werd de Mystery Guest vrij snel geraden: dit was Charlotte Verhoeven van Charlot’s Delicatessen. Robbert en Pieter-Jan speurden weer de hele gemeente af naar versierde ramen, en kwamen uiteindelijk uit in Diessen. De Bikse Bordjes met lekkernijen vlogen de studio weer uit naar de winnaars.

Spannend uurtje bingo en een vooruitblik op de 4e zondag

Vanaf 18.00 uur was het wederom spanning ten top tijdens de Radiobingo. Charlotte draaide de ballen uit de molen en mooie prijzenpakketten met een totaalwaarde van € 1.400 gingen de studio weer uit. De hoofdprijs was voor Emiel Lavreijssen uit Hilvarenbeek, en werd dezelfde avond nog overhandigd door Robbert. Komende zondag hopen we vurig dat Bart weer van de partij is, want dan wordt alweer de laatste Radiobingo van dit jaar gespeeld.

Superbingo: de Radiobingo in het kwadraat!

En ook dit jaar wordt de reeks van bingozondagen weer afgesloten met nog een extra uur, de SUPERbingo. Hierin is een totaal van ruim € 3.000 aan prijzen te winnen. De extra prijzen als het Biks mandje en het Biks Stròtje doen dit uur niet mee maar iedereen die als eerste belt bij één van de carnavalsgetallen (11, 22, 33, 44, 55 of 66) wint 1 van de 4 speciale carnavalssurprises. Je hoeft dit getal niet op je kaart te hebben om met de studio te bellen en iedereen kan meedoen.

Speel mee nu het nog kan

Je kunt nog (extra) loten bemachtigen voor de komende zondag + de spetterende Superbingo. Je bestelt je loten gemakkelijk op www.deradiobingo.nl of haal ze in Hilvarenbeek bij Primera Peter Swaanen en Café Gouden Carolus. 

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door vele lokale ondernemers. VLOHradio en de Pezerikken danken hen weer voor hun gulle giften.