Verkiezingsavond live op VLOHradio

Woensdag is het dan zover! Alle inwoners die stemgerechtigd zijn worden dan massaal verwacht op het stembureau om daar te gaan stemmen op één van de 4 politieke partijen die onze gemeente kent. Dit is mogelijk van half 8 ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds. En dan begint pas het spektakel…

De avond op de dag van de verkiezingen zullen wij vanaf 19:00 uur present zijn met een live uitzending vanuit Cultureel Centrum Elckerlyc. Later in de avond zal daar door de burgemeester de officiële uitslag bekend worden gemaakt, maar daaraan voorafgaand is er de hele avond verkiezingsradio en hoeft u dus niets te missen.

“Ik laat mijn STEM horen!”

Het opkomstpercentage bij de Gemeenteraadsverkiezingen loopt in onze prachtige gemeente drastisch terug. Waarbij we in 2010 een percentage hadden van 64,5%, is dat in 2014 gedaald naar 59,7% (-4,8%)! En dan hebben we het nog niet eens over de jaren daar voor… Er is een neerwaartse trend en daar MOETEN we iets aan veranderen. Laat zien op Facebook dat jij gaat stemmen.

Verkiezingsavond 2018: Alle in’s en out’s!

Gesprekken met direct of indirect betrokkenen, reportages van wat er die dag allemaal gebeurd is, lokaal nieuws en, na het sluiten van de stembureaus, het bekend maken van de eerste uitslagen zijn de ingrediënten van deze marathonuitzending. Rond de klok van elven zal deze avond worden afgesloten met opnieuw de 4 lijsttrekkers die de uitslag zullen beschouwen en zo mogelijk alvast een blik gaan werpen op de aanstaande coalitieonderhandelingen.

Kom langs!

Wij nodigen iedereen van harte uit om tijdens deze avond in de Rabobank Zaal in Cultureel Centrum Elckerlyc langs te komen. Wil je liever dit politieke spektakel vanuit huis volgen? Luister dan mee via 96.0 FM, de kabel, digitaal, onze website of app.

Terugluisteren kan na deze avond via Uitzending Gemist.