Start jouw weekend met WeekendVibes

Nick van Hees is vanaf aanstaande vrijdag terug op VLOHradio met zijn nieuwe programma WeekendVibes. In WeekendVibes bespreekt hij in een gevarieerd programma met veel muziek, de jongerenactiviteiten van het komende weekend, worden er nieuwsitems belicht, praat hij met feestorganisaties en biedt luisteraars de mogelijkheid de playlist mee te bepalen aan de hand van de Weekendpoll.

Jurgen van Eijk en Cees Bruurs nemen de productie van het programma op zich en gaan samen met Nick en de luisteraars het weekend goed van start! Het wordt een vrolijk en interactief programma tussen 18.00 uur en 21.00 uur op 96.0FM.

Terug van weggeweest

Van 1992 tot en met 2007 was Nick vaak te vinden in de studio van VLOHradio. Hij deed voor veel programma’s de techniek en presenteerde wekelijks De Beekse Top 20.  Na jaren van afwezigheid, is het radio maken toch weer gaan kriebelen.

Nick werkt graag met jongeren en daarom wil hij voor én juist ook met hen een drie uur durende show neerzetten.  Naast zijn baan als conciërge op een middelbare school, spendeert hij zijn vrije tijd onder andere aan sportfotografie. In de weekenden is hij vaak bij verschillende verenigingen langs de lijn te vinden om mooie actieplaatjes te schieten. Door deze hobby en zijn werk op school heeft hij de laatste jaren veel contacten opgebouwd.

Feel the Vibe

Met zijn show op de vrijdagavond wil Nick nog meer jongeren bereiken. Natuurlijk mag daarin social media niet ontbreken. Op de Facebookpagina en Instagram van WeekendVibes lees je veel informatie over onder andere festivals, leuke feitjes van voor en achter de schermen, en neem je interactief deel aan WeekendVibes!

Luister mee

WeekendVibes vind je op Facebook en Instagram via ‘weekendvibesvlohradio’ en elke vrijdag van 18 tot 21 uur op VLOHradio via 96.0FM, vlohradio.nl of de VLOHradio app.

Luister je liever terug? Via Uitzending Gemist kun je WeekendVibes terugluisteren.