Solonaise op VLOHradio

Tja wat doe je als je geen Carnaval kunt gaan vieren? Onze programmamakers van BRODcast en WeekendVibes waren er snel uit, en zetten een dagelijks programma in elkaar. Carnaval vier je met ‘Solonaise Radio’ op  96.0 FM!

Ze zijn er klaar voor!

De carnavalspakken van de heren zijn gestreken en de pruiken gekamd. Alles hangt klaar om van deze carnaval toch een spetterend feest te maken samen met de luisteraars. De gezellige carnavalssfeer is al te proeven in onze, met serpentines en ballonnen versierde studio aan de Papenstraat.  Nick trapt op vrijdag 12 februari af samen met Rens van 18.00 tot 21.00 uur. Wekelijks hoor je op dit tijdstip hun programma WeekendVibes,  nu slingeren ze met ‘Solonaise Radio’ live de eerste CarnavalsVibes de ether in. 

(Tekst gaat onder de afbeelding verder.)

Poster Solonaise Radio 2021

Hoog bezoek

Vrijdag is er hoog bezoek van Prins Tinus en Adjudant Mees van CV de Pinnekleuvers. In het weekend en op maandag is ‘Solonaise Radio’ live van 14.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag is het veel muziek, leuke weetjes en kan Prins Jules nog even op de chocomel komen met zijn gevolg als ze het Buukske aan het rondbrengen zijn. Zondag zijn Prins Roel en Adjudant Mileau van CV de Haaikneuters te gast met hun eigen Top 10. Op maandag komen Prins Jules, Adjudante Cinya en Regelèèr Wies van CV De Pezerikken ook nog 2 uurtjes langs in de studio. Dinsdag, de laatste carnavalsdag, is ‘Solonaise Radio’ van 14.00 uur tot 20.00 uur te horen, met als afsluiter een knallende mix van Bram, Ravi, Owen en Daan van BRODcast welke ook live te zien is op de livestream.

Tussendoor hoor je natuurlijk de beste carnavalskrakers, want carnaval is geen carnaval zonder muziek! Op zaterdag en zondag nemen de DJ’s Joep, Leon, Marco en Paul het stokje vanaf 18.00 uur over in hun ‘Dweele mee de kraon open’ tot middernacht.

Luister en kijk!
Vier Carnaval met de programmamakers van VLOHradio op 96.0 FM, en kijk vooral vanuit je huiskamer mee naar de livestream via www.vlohradio.nl/livestream.