Radiotoppers gezocht!

VLOHradio is de lokale omroep vóór en dóór mensen uit de gemeente Hilvarenbeek. Om dit allemaal mogelijk te maken, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die aan onze lokale omroep een steentje bij kunnen dragen. Van programmamaker tot techniek en van secretaris tot redactie…

“The music sounds better with you…”

Heb jij een vlotte babbel, houd je van muziek of praat je graag over Hilvarenbeekse gebeurtenissen, dan zoeken wij jou! VLOHradio is dringend op zoek naar programmamakers die het leuk vinden om wekelijks een radioprogramma te maken.

Help je liever achter de schermen mee? Ook dan ben je méér dan welkom bij VLOHradio. Ons technisch team verwelkomt je met open armen, eveneens als onze verschillende redacties.

Secretaris gezocht!

Daarnaast zijn wij binnen het bestuur op zoek naar een secretaris. Naast de secretariële taken denk je mee over het verder uitbreiden van VLOHradio binnen de gemeente. Maandelijks komt het bestuur bij elkaar om te vergaderen.

Help mee aan het nieuwe VLOHradio

Ons nieuwe radioseizoen begint binnenkort en we hebben  jouw hulp hard nodig. Mail ons naar info@vlohradio.nl en we zien je graag snel in onze studio.