Hilvarenbeek blaast hoog van de kerktoren

Op Koningsdag organiseert DJ Xaverius Funk een online streamfestival vanaf de toren van de St. Petrus - Bandenkerk in Hilvarenbeek.

Koningsdag zonder vrijmarkten, festivals en oranje toeters. Juist nu iedereen zo’n behoefte heeft aan vrolijkheid en samen zijn. De Diessenaar Xaverius Funk (Björn van den Biggelaar) had geen zin in een sombere editie van onze nationale feestdag: ‘Iedereen moet lekker thuisblijven natuurlijk, maar dat wil niet zeggen dat we niet samen kunnen feesten!’. 27 april zal hij samen met een aantal bevriende Dj’s de Beekse Toren beklimmen. Boven in de top bouwen ze een setje, en hangen ze camera’s, zodat iedereen in de gemeente kan meegenieten.

Door de enorme hoogte zal er rondom de kerk niets te horen of te zien zijn, en dat is ook precies de bedoeling. Trek je oranje pakkie aan, zet een lekker biertje koud, en maak er thuis een feestje van! Mensen die dit online festival willen bijwonen kunnen terecht op de Facebook en Instagram pagina van Xaverius Funk https://www.facebook.com/XaveriusFunkofficial/