Pezerikken zorgen voor carnavalsgevoel op VLOHradio

Dat er een goede band is tussen VLOHradio en de Pezerikken, dat is de meesten wel bekend. En de handen zijn wederom ineen geslagen. Vanaf maandag 7 december is er, tot aan carnaval, wekelijks een uurtje carnaval op VLOHradio: ’Pròtje Plòtje Pezerik’.

Iedere week presenteren 2 prominente Pezerikken het programma ’Pròtje Plòtje Pezerik’. met daarin: Prins van de Week, Wittut nog (verhalen uit de oude doos), carnavalsherinneringen uit het Pezerikkengat, en nog veel meer én natuurlijk muziek… carnavalsmuziek. Zoals in ieder goed radioprogramma zijn er ook prijzen te winnen. Op deze manier hopen ze u te verblijden met carnavaleske klanken en informatie. Als het niet mogelijk is in het echt, dan maar op deze manier!

Sluit jij mee aan in de polonaise?

Luister vanaf maandag 7 december iedere maandagavond tussen 18.00 en 19.00 uur naar ’Pròtje Plòtje Pezerik’. As dès kôs…!

Polonaise gemist?

Pròtje Plòtje Pezerik wordt op de zondag herhaald tussen 20:00-21:00 uur (t/m 20 december) en tussen 14:00-15:00 uur (vanaf 3 januari). En uiteraard kun je het programma terugluisteren via Uitzending Gemist.