Lotenverkoop De Radiobingo van start!

Terwijl we nog genieten van een mooie nazomer, zijn de vrijwilligers van VLOHradio en de Pezerikken alweer volop bezig met de voorbereidingen voor De Radiobingo 2020. Traditiegetrouw wordt “De Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken” op alle zondagen in november gespeeld, live uitgezonden vanuit café Gouden Carolus

5 Zondagen!

Dit jaar heeft november zelfs 5 zondagen! De laatste zondag is gereserveerd voor de Superbingo, waarin weer supergrote prijzen te winnen zijn. Wat de ontwikkelingen in verband met Corona ook zijn, de Radiobingo gaat altijd door! Stem af op VLOHradio 96.0 FM en speel thuis, of op gepaste afstand in café Gouden Carolus mee voor mooie prijzen, geschonken door ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek.

Online lotenverkoop

Je hoeft de deur niet uit om loten te bemachtigen. Deze bestel je namelijk gewoon gemakkelijk online op : www.deradiobingo.nl Wees er snel bij want op=op! In oktober is er een leuke winactie waarmee je kans maakt op gratis loten. Hou daarvoor de VLOHradio programmering in de Hilverbode in de gaten!

Schenkloten

Geen tijd om zelf aan De Radiobingo 2020 mee te doen? Maak iemand anders blij! De aangekochte schenkloten doneren wij aan inwoners van Woonzorgcentrum De Clossenborch Hilvarenbeek, De Eenhoorn in Diessen óf aan members van Quiet Hilvarenbeek.
Geef bij de betaling aan waar je je lot graag naartoe ziet gaan. Bij het invullen van ‘Geen voorkeur’ zullen wij de loten eerlijk verdelen onder de drie genoemde organisaties.
Het is helaas niet mogelijk om loten voor De Superbingo te schenken.