Lotenverkoop De Radiobingo gaat van start

De dagen worden korter, de avonden langer en de nachten kouder. Kortom, het najaar heeft zijn intrede gedaan. En wat mag dan, naast een fijne herfstwandeling,  bockbier en regen niet ontbreken?! De Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken! Dus pak je pen en potlood alvast maar bij de hand, want in november gaan de ballen weer rollen!

Afgelopen jaar hebben we het helaas moeten missen, maar dit jaar kan iedereen weer meespelen met dit spannende spel voor jong en oud, en wel op 4, 11, 18 en 25 november! Gezellig met de hele familie of vrienden aan de radio gekluisterd of allemaal samen in Café Gouden Carolus. Dit jaar zijn er weer geweldige prijzen te winnen en is er zelfs De Superbingo met waanzinnige prijzen voor degenen die ook hiervoor een lot hebben. Zeker de moeite waard om loten te gaan halen, en er 4 topzondagen van te maken.

(Vaste) Verkooppunten

In de komende weken kun je op een aantal dagen bij verschillende verkooppunten loten kopen. Op zaterdag 13 oktober en zaterdag 27 oktober tussen 10.00u en 16.00u worden loten verkocht op de parkeerplaats van Albert Heijn Hilvarenbeek, Coop Hilvarenbeek, Jumbo Hilvarenbeek én EMTÉ Diessen.

Ook liggen de loten vanaf zaterdag 13 oktober 10.00u op een aantal vaste verkooppunten, te weten:

  • Boekhandel Peter Swaanen (Hilvarenbeek);
  • Café Gouden Carolus (Hilvarenbeek);
  • Kerkzicht (Diessen);
  • EMTÉ (Diessen);
  • Schuttershof (Esbeek).

De Radiobingo & De Superbingo: doe je mee?

4 Zondagen meespelen doe je al vanaf € 5,00. Wil je ook nog kans maken op de fantastische prijzen van De Superbingo, kost een lot € 7,50,-. Meespelen met De Superbingo kan dus alleen in combinatie met een lot voor De Radiobingo. Met De Superbingo sluiten we De Radiobingo spetterend af op zondag 25 november.

Er zijn nu dus geen excuses meer om géén loten te kopen en niet mee te spelen met de leukste bingo van het jaar! We zien jullie allemaal graag op zaterdag 13 of 27 oktober óf bij één van de vaste verkooppunten.