Lijsttrekkersdebat barst los

Woensdag 21 maart komt steeds dichterbij. Dan mag iedereen massaal naar het stemlokaal om te stemmen op zijn/haar favoriete politieke partij. Wordt het CDA of toch Gemeenschapslijst? Of ligt je keuze bij HOI Werkt of VVD? Ben je er nog niet helemaal uit of wil je zeker zijn van jouw keuze op 21 maart? Dan hebben wij dé oplossing voor je: het lijsttrekkersdebat.

Morgen van 12:00 uur tot 14:00 uur zal er een groot lijsttrekkersdebat worden gehouden. Dan treden de 4 lijsttrekkers met elkaar in het strijdperk. Jan van de Wiel (CDA), Cees van Hoof (Gemeenschapslijst), Gon Boers (HOI Werkt) en Ronald Blok (VVD) krijgen daar een laatste kans hun standpunten toe te lichten en vooral met elkaar in debat te gaan. Ook bij die gelegenheid zullen Carel Geenen en Michiel van der Sanden als debatleiders optreden, maar ook de aanwezigen in de zaal zullen de gelegenheid krijgen het viertal met ongetwijfeld kritische vragen te bestoken.

Luister mee óf kom gewoon gezellig langs

Dit debat wordt live uitgezonden vanuit de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. En wij nodigen je van harte uit om langs te komen. Kan je morgen niet? Dan kun je na de uitzending terecht bij onze handige tool: Uitzending Gemist.