Kerstmarathon tijdens Eerste Kerstdag

Meer dan andere jaren zullen we de kerstdagen gewoon thuis moeten doorbrengen. We moeten zo min mogelijk reizen en ook op bezoek gaan of bezoek ontvangen is dit jaar aan grote beperkingen onderhevig. Hoog tijd dus voor een “lichtpuntje”. Alle programmamakers van VLOHradio hebben daarom de handen ineen geslagen en gaan op 1e Kerstdag van ’s morgens 09.00 tot ’s avonds 23.00 uur een sfeervolle kerstmarathon voor jou verzorgen.

De programma’s die je doorgaans op andere momenten van de week kunt beluisteren blijven op deze 1e Kerstdag hun eigenheid behouden, maar dan natuurlijk wel in kerstsfeer. Dat betekent een uiterst gevarieerd aanbod van muziek en informatie en daarmee voor iedereen wat wils.

Want Kerst vieren we samen

Paul van Vugt en Marco van Hamond trappen om 09.00 uur af met hun kersteditie van Paul & Co, met onder andere muziek van Bert Kaempfert, Jose Feliciano en Coldplay.

Om 10.00 uur worden zij opgevolgd door Daan Reijrink, Owen Roeters, Bram Schapendonk en Ravi Smolders, de makers van BRODcast. In dit jongerenprogramma kun je zoal muziek verwachten van Justin Bieber, Ariana Grande en Alessia Cara.

Klassiek muziek beheerst natuurlijk de uitzending van Opus M, die om 11.00 uur de lucht in gaat. Michiel van der Sanden en Kees Michels hebben zangeres Leontine Price, een paar Engelse koren en onder andere kerstcomposities van Mendelssohn en Bach in petto.

Om 12.00 uur is het dan de beurt aan Marco’s Choice. Marco van Hamond heeft zijn keuze nog niet gemaakt, dus dat zal zeker verrassend worden.

Hoewel het nog geen weekend is staat om 13.00 uur toch WeekendVibes van Nick van Hees op het programma. Hij heeft al muziek klaar liggen van bijvoorbeeld Bryan Adams, Britney Spears en Fay Lovsky.

Verrassing: ze komen nog een keer terug!

Om 14.00 uur is er opnieuw een editie van Paul & Co, gevolgd door BRODcast om 15.00 uur. Om 16.00 uur weer een Opus M en om 17.00 uur kun je nog een keer naar Marco’s Choice luisteren.

Voor de goede orde: dit zijn dan géén herhalingen van de ochtendprogramma’s en dus met andere muziek, nieuwe weetjes, informatie, etc.

Pak de telefoon en kom zo ook in de studio

Om 18.00 uur verzorgt Nick van Hees twee uur lang een live-uitzending van zijn WeekendVibes in kerstsfeer. Het zou zo maar kunnen dat daar nog één of meer gasten bij aanschuiven en er bestaat dan natuurlijk ook de mogelijkheid om hem even te bellen voor jouw eigen kerstverhaal of kerstwens op 013-5056030.

Om 20.00 uur neemt DJ Kicken het van hem over met zijn X-mas Forever Mix, een mix van kerstmuziek van de laatste decennia. De kerstmarathon wordt van 21.00 tot 23.00 uur afgesloten met #2metermetdekerst, dat Tim van Dijk speciaal voor jou vanuit onze overzeese gebiedsdelen maakt.

Op afstand, maar toch bij elkaar

Heb je dit jaar door alle toestanden wat moeite om in de echte kerstsfeer te komen? De programmamakers van VLOHradio hopen daar desondanks een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Stem dus Eerste Kerstdag af op 96.0 FM of download de gratis VLOHradio app.