Kermis FM en omroepen van Goirle en Hilvarenbeek brengen vakantiegevoel aan huis

De lokale omroep Goirle (LOG), VLOHradio Hilvarenbeek en Kermis FM zenden samen het kermis- en vakantiegevoel uit in de regio. Traditiegetrouw verslaat Kermis FM de Tilburgse Kermis, die door de coronacrisis wel aangepast is. Deze uitzendingen beginnen op 17 juli en zijn ook te horen en zien bij de LOG en VLOHradio.

“We werken opnieuw samen met de Lokale Omroep Goirle (LOG), waardoor we in de hele regio Tilburg op televisie te zien zijn”, zegt hoofdredacteur Arno Leblanc van Kermis FM. “Dit jaar werken we ook op radio-gebied samen, waardoor Kermis FM ook op 105.6 FM te ontvangen zal zijn.”

Nieuw is de samenwerking met VLOHradio uit Hilvarenbeek. “Hierdoor ontstaat een unieke samenwerking voor de hele regio! En zijn we ook op 96.0 FM te ontvangen in de regio Hilvarenbeek.” Kermis FM doet ook verslag van ‘Tilburg Vakantiestad’ en trekt af en toe de regio in om te kijken hoe daar vakantie wordt gevierd.

Kermisgevoel

“In Goirle kon de kermis dit jaar helaas niet doorgaan. En aangezien de kermis in Tilburg ook grote aantrekkingskracht heeft op Goirlenaren, brengen wij graag samen met Kermis FM alsnog het kermisgevoel bij ons publiek thuis”, zegt LOG-voorzitter Hans van de Ven. “Diverse vrijwilligers van onze omroep werken in Tilburg mee aan de uitzendingen.”

“Ook bij ons ging de kermis niet door”, voegt VLOHradio voorzitter Hans van der Wiel toe. “We zijn blij dat we zo toch het kermis- en vakantiegevoel uit de regio bij onze luisteraars kunnen overbrengen.”

Tilburg Vakantiestad

Onder het motto ‘Tilburg Vakantiestad’ zijn er de hele zomer allerlei grotere en kleinere evenementen in de stad. Zo is er een diepzeeaquarium en een stadsstrand. Kermis FM is erbij en laat horen en zien hoe Tilburgers dit jaar in eigen stad blijven om vakantie te vieren.

Kermis FM 2020

In de programmering van Kermis FM staan zoals altijd bekende namen en talenten uit het hele land. Onder andere Lars Boele (Qmusic en 100%NL), Niels van der Veen (100% NL), Jordy Graat (Omroep
Brabant), Thomas van Groningen (BNR Nieuwsradio) en Michiel Jurrjens (SLAM!) zijn te horen.

Kermis FM is in de regio Tilburg en omgeving te ontvangen via 96.0 FM (VLOHradio) en 105.6 FM (LOG Radio). In heel Noord-Brabant kun je Kermis FM luisteren via de digitale ether (DAB+). Op televisie kun je in de regio Tilburg bij Ziggo kijken op kanaal 44 en bij KPN op kanaal 1416. Verder hoef je niks te missen via de livestream op Kermisfm.nl, de Smart TV app, smartphone apps, social media en Youtube.