Je luistert naar het nieuwe VLOHradio

Ja, je hoort én leest het goed! Afgelopen nacht precies om 00:00 uur is VLOHradio erg veranderd. De afgelopen maanden is er door een commissie en omroep professionals hard gewerkt om onze omroep een verjongend, verfrissend en nieuw karakteristiek geluid te geven.

6 April 2017

Vandaag 6 april om 00:00 uur was het dan zover. Na maanden hard werken, kwam het nieuwe plan tot uitvoering en daarmee heeft Hilvarenbeek vanaf vandaag een nieuw VLOHradio met herkenbare ‘feel good’ muziek, met name gebaseerd op de 80’s en 90’s, afwisselend met 00’s en hits. Daarnaast heeft ook onze vormgeving een nieuw sausje gekregen. Nog steeds met het welbekende VLOHradio-deuntje, maar dan à la 2017! Net even wat anders.

Programmering

Wij zullen starten met een programmering gevuld met non-stop muziek en komen binnenkort weer bij je terug met de bekende en nieuwe live programma’s. Deze worden momenteel veranderd naar onze nieuwe kwaliteitseisen.

We want you!

Wij zijn op zoek naar nieuwe mensen. Ben jij die radiotopper die wij zoeken? Voor- en achter de schermen zoeken wij mensen die het nieuwe VLOHradio tot een succes kunnen maken.