HOI Werkt & VVD Hilvarenbeek: Leer ze kennen

Woensdag 21 maart komt steeds dichterbij. Ben jij er al uit op wie je gaat stemmen? In de oploop naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 helpen wij je een handje mee.

Vorige week kwamen CDA Hilvarenbeek en Gemeenschapslijst bij ons in het Politieke Café langs. Komende zondag de 2 andere partijen.

Politiek Café

Aanstaande zondag is het tweede Politiek Café. Om 12:00 uur beginnen we en is het de beurt aan HOI Werkt. Om 12:30 uur is het aan VVD Hilvarenbeek.

Tijdens het Politiek Café krijgen de politieke partijen de mogelijkheid om hun eigen standpunten onder de aandacht te brengen en aan te geven wat voor hen voor de komende 4 jaar de kernpunten voor het beleid zouden moeten zijn.

De lijsttrekkers, als ook andere kandidaten, worden door Carel Geenen en Michiel van der Sanden bevraagd op hun verkiezingsprogramma. In die 25 minuten mogen de partijen zelf aangeven wat voor hen de belangrijkste thema’s zijn waarmee zij deze verkiezingen ingaan en daar een toelichting op geven. Uiteraard zal ook de algemene politieke situatie en de aanstaande coalitievorming al enige aandacht krijgen.

Live vanuit de Gouden Carolus

Het Politiek Café wordt live uitgezonden vanuit de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. Ook deze keer is iedereen weer van harte welkom om langs te komen. We beginnen om 12:00 uur.

Kan je er niet bij zijn? Luister dan mee via 96.0 FM, onze app of website. Gemist? Luister dan de uitzending terug via Uitzending Gemist.