Geslaagde Eerste Editie De Radiobingo

Afgelopen zondag werd er nog voor één keer fanatiek gebingood op de laatste zondag van de eerste editie van De Radiobingo. En er werd uitgepakt! Naast de welbekende Ballenparade en De Radiobingo eindigde dit spektakel met het nieuwe concept ‘De Superbingo’. Hierbij werd er in één uur tijd €3.000 aan prijzen weggegeven.

November? Bingomaand!

De novembermaand begint aan z’n eind te komen. 4 Zondagen werd er fanatiek gebingood door de gemeente Hilvarenbeek. Wij kijken samen met De Pezerikken terug op een geslaagde eerste editie van De Radiobingo. Een editie die heel wat vernieuwing met zich meebracht: van nieuwe spellen en Bikse Bordjes in De Ballenparade naar nieuwe presentator (lees: ballenjongen) Bart van Hoof én van mystery guests tot extra lang bingoën tijdens De Superbingo.

Winnaar De Superbingo wint hoofdprijs t.w.v. €1.500!

Dat extra uurtje bingoën werd beloond! De Superbingo hield zich aan zijn naam. Eén van de superprijzen was bijvoorbeeld een weekendje cabrio rijden en een private diner inclusief een sommelier met ’n mooie wijnvoorraad.

In totaal werd er €3.000 aan superprijzen weggeven. Dat is het dubbele van een uitzending van De Radiobingo. Deze waren stuk voor stuk gesponsord door maar liefst 100 (Beekse) ondernemers. Sinterklaas dacht ook nog aan alle bingo’ers. Op het ‘gekkengetal’ en de tafelreeks van 11 kon men surprises winnen.

Volgend jaar rollen de ballen weer…

We zijn nog lang niet uit gebingood! Noteer groot De Radiobingo in je agenda op 3, 10, 17 en 24 november 2019. Dan komen wij samen met De Pezerikken weer terug met een nieuwe editie van De Radiobingo. Wil je nog nagenieten van De Radiobingo? Volg ons dan via Facebook, Instagram en www.deradiobingo.nl.

Wij willen alle fanatieke bingospelers die dit jaar meespeelden en al onze sponsoren bedanken. Zonder jullie was het zeker niet geslaagd zoals dat het nu heeft gedaan!