GEEN VLOHradio Bingo 2017

De VLOHradio Bingo is een begrip in de gemeente Hilvarenbeek. Jaarlijks op de 4 zondagen in november zit menig Beeks gezin voor de radio gekluisterd met in de ene hand een pen en op de tafel het welbekende bingo lot. Helaas krijgt VLOHradio dit jaar de organisatie niet rond en zal er daarom dit jaar géén VLOHradio Bingo zijn.

Vrijwilligerstekort

Het bestuur en de bingocommissie vinden het erg teleurstellend om te moeten mededelen dat er dit jaar geen VLOHradio Bingo is. Door een vrijwilligerstekort waarmee de vereniging te maken heeft, is het onmogelijk om de VLOHradio Bingo 2017 door te laten gaan.

Naast alle pret en het enthousiasme dat dit jaarlijkse evenement losmaakt in de gemeente Hilvarenbeek, loopt de vereniging hierdoor ook inkomsten mis om uitzendingen mogelijk te maken.

Op naar 2018!

We zijn in april van dit jaar een nieuwe weg ingeslagen met VLOHradio 2.0. Daarom willen we in 2018 proberen om een vernieuwde VLOHradio Bingo te organiseren. Waarbij de bingo een ander imago zal krijgen. Wil jij hierbij meehelpen? Meld je dan aan via www.vlohradio.nl en houd onze sociale media goed in de gaten. We kunnen jouw hulp hard gebruiken!