Eindelijk bijna november, bijna Radiobingo-tijd!

Wij zijn er klaar voor ! De draaiboeken liggen gereed, de bingomolen is afgestoft, alles is voorbereid voor weer een mooi spektakel op de zondagmiddagen in november. Aanstaande zondag 1 november vindt de eerste ronde weer plaats. Presentator Bart van Hoof heeft er naar eigen zeggen héél erg veel zin in.

Vanuit de studio

“Een Radiobingo zonder publiek zal wel wennen zijn, maar we gaan er een mooie editie van maken vanuit de vernieuwde VLOHradio studio”, aldus Bart.  “Zodra het weer kan, mag én verantwoord is verhuizen we natuurlijk naar Café Gouden Carolus”.

Bingoloten

“Dit jaar was het voor ons ook niet mogelijk om bij de supermarkten te staan om loten te verkopen. Gelukkig hebben we een webshop, waarin je loten heel handig bestelt via www.deradiobingo.nl  en deze met de mail toegestuurd krijgt”, aldus Bart.  Voor mensen zonder internet zijn bij Primera Peter Swaanen en Heb! in Diessen loten te koop.  Dit geldt ook voor de schenkloten. Heb je geen tijd of is bingo niet jouw ding, koop dan een schenklot voor € 5,00. Wij zorgen ervoor dat dit terecht komt bij ouderen of minderbedeelden via Quiet Hilvarenbeek.

“Zorg ervoor dat je komende zaterdag je loten in huis hebt!  Natuurlijk zijn de bingoloten ook daarna nog de hele maand verkrijgbaar, en kun je nog voor de volgende rondes én de Superbingo meespelen!

Wat staat er op het programma?

“We warmen de zondagen al vroeg op, na de wekelijkse zondagprogramma’s OpusM, en Paul & Co,  starten we om 15.00 uur met BingoVibes door Nick van Hees, met vooral veel lekkere muziek. De eerste spelletjes spelen we in de Ballenparade vanaf 17.00 uur, waarin “Bikse Bordjes” met lekkernijen te winnen zijn.  Bij je lot tref je een raamposter, plak deze op en wie weet geniet jij van het thuisbezorgde bordje met lekkers, of win zo’n bordje met het juiste antwoord op de andere belspellen in dit uur” licht Bart toe. 

 “En dan om 18.00 uur begint het echte werk” zegt Bart: “We spelen 4 hoofdrondes en er zijn nog twee extra prijzen te verdienen in de Radiobingo. Wat ook zeker waard is om te vermelden is dat het zo fantastisch is dat de Radiobingo ook dit jaar weer mogelijk gemaakt is door medewerking van bijna 100 ondernemers in onze gemeente. Alle prijzen zijn door hen gesponsord en we hebben weer prijzenpakketten van honderden euro’s samengesteld. Echt de moeite waard om mee te doen dus!”

15.00-17.00 uur: BingoVibes met Nick van Hees
17.00-18.00 uur: De Ballenparade met leuke belspellen
18.00-19.00 uur: De Radiobingo Mee VLOHradio & de Pezerikken