Een wens in vervulling voor Pepijn!

Het was vrijdag 27 augustus toen we via de mail een berichtje kreeg van Ellis van Berkel.
Haar neefje Pepijn zou zondag 5 september 9 jaar worden, en had als grote wens een keertje bij een live-radioprogramma achter de schermen mee te kijken. Nick en Ingrid  hoefden daar niet lang over na te denken, natuurlijk werd dat snel geregeld! De contacten werden gelegd, en voor Pepijn zou het een echte verjaardagsverrassing zijn, hij wist nog van niets. Tante Ellis had alleen gezegd dat hij de Hilverbode in de gaten moest houden, en speciaal pagina 19, want ook dat hadden we geregeld.

Speciale Gast

Donderdag toen de Hilverbode op de mat lag, bladerde Pepijn razendsnel naar pagina 19, en daar zag hij het…… Het logo van VLOHradio, met in de programmering voor WeekendVibes de aankondiging van een speciale gast “Pepijn van Berkel”. Hoe gaaf is dat! Na een nachtje slapen was het dan zover en stond Pepijn afgelopen vrijdag om half zes met tante Ellis en neef Daan voor onze studiodeur. Nieuwsgierig liep hij naar binnen en keek zijn ogen uit naar de versierde studio, compleet met slingers en ballonnen. Samen met zijn neef en tante kreeg Pepijn een rondleiding en uitleg over alle techniek, de microfoons, het draaiboek en hoe de mengtafel werkt met alle knoppen en schuifjes. De camera’s voor de livestream vond hij ook superinteressant. Pepijn glunderde bij het zien van dit alles en vond het ook wel heel spannend.

En dan..3 uur lang live on air!

Van Nick mocht hij de hele uitzending blijven om alles mee te maken, dus Pepijn regelde dat zijn moeder hem om 21 uur kwam ophalen. Tegen 18.00 uur was het menens, met koptelefoon op en voor de microfoon zwaaide Pepijn met een enorme glimlach en blozende wangen nog even naar alle mensen thuis en ging de uitzending van start. Hij zat, met naast hem zijn neef Daan, op de speciale gastenstoel. Hij genoot volop en beantwoordde vakkundig alle vragen die Nick aan hem stelde, net als in een echt interview. Op het beeldscherm kon hij meekijken en zien welke muziek en jingles er gedraaid zouden gaan worden. Ook mocht Pepijn naast Rens aan de productiekant plaatsnemen en meedoen met de Weekend-Roulette. Zorgvuldig plaatste Pepijn de fiches en hij mocht daarna plaatsnemen achter de DJ-desk. Precies op het juiste moment drukte hij op de knop om het spel te starten.  Helaas, niemand raadde het juiste getal, maar dat vond Pepijn niet zo erg, want nu kon hij zich met Rens gaan voorbereiden op het weerbericht. Als een echte WeekendVibes-weerman vertelde Pepijn in het derde uur aan alle luisteraars van onze zender in de hele gemeente Hilvarenbeek de weersverwachting voor de komende dagen.

Pepijn had de avond van zijn leven

Om het helemaal af te maken kreeg Pepijn na afloop nog een cadeautje mee naar huis. Hij heeft ook nog wat foto’s gemaakt, want hij wil op zolder ook een studio gaan bouwen. Pepijn heeft de avond van zijn leven gehad met dit gave verjaardagscadeau van zijn tante en een verjaardag om nooit te vergeten. Maar ook wij,  Nick, Rens en Ingrid vonden dit superleuk om voor Pepijn te organiseren, hoe tof is het immers om iemands wens in vervulling te laten gaan! 

Check hieronder en de facebookpagina WeekendVibes VLOHradio voor nog meer foto’s van deze geweldige avond!