DoorDeWeek op VLOHradio

Sinds de verbouwing van de nieuwe studio kriebelt het. Het is een fijne werkplek geworden. Zo ook binnenkort voor Ingrid en Cees met hun nieuwe programma “DoorDeWeek”.

In deze nieuwe show op de woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur hoor je bekende en minder bekende muziek. Vaak worden van een album slechts een klein aantal nummers uitgebracht als single. In DoorDeWeek hoor je ook plaatjes die net zo goed de aandacht verdienen.

Voor ieder wat wils!

Ook vinden Ingrid en Cees het leuk om livetracks te laten horen, zo kun je in deze tijd toch weer dat sfeertje van live optredens beleven. Verder zal de muziek vooral uptempo zijn en soms wat steviger, maar ook een mooie ballad kan op de playlist staan.

Door Hilvarenbeek met DoorDeWeek

Een interview met een leuke man of vrouw uit de gemeente staat ook regelmatig op de agenda, en verder brengen Ingrid en Cees je actualiteiten, shownieuws en kattebelletjes. Wil je iemand feliciteren, een hart onder de riem steken of de groetjes overbrengen via de radio?  Stuur dan een mailtje naar doordeweek@vlohradio.nl of een berichtje via www.facebook.com/DoorDeWeekVLOHradio.

Stem woensdagavond af op VLOHradio 96.0FM of luister via de gratis VLOHradio app. Take a break met DoorDeWeek!