De SUPERbingo afsluiting van succesvolle Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken

Komende zondagmiddag sluiten VLOHradio en de Pezerikken de maand november af met de SUPERbingo. Van 18.00 tot 19.00 uur gaat er een dubbele prijzenpot uit. Daarnaast bieden de carnavalsgetallen (veelvoud van 11)  kans op een speciale prijs. Alle prijzenpakketten zijn samengesteld met giften van ongeveer 100 lokale ondernemers. Voordat het zover is presenteert Nick van Hees om 15.00 uur BingoVibes en start Bart van Hoof om 17.00 uur met de Ballenparade.

November was weer een succesvolle bingomaand voor de organiserende clubs. Er zijn veel bingokaarten verkocht en in deze bijzondere tijd werd het spel erg gewaardeerd. Saamhorigheid op de zondagmiddag waarbij mensen elkaar binnen de regels opzochten en even afleiding hadden. Helaas kon het programma dit jaar niet vanuit een volle Gouden Carolus worden uitgezonden, en was de vernieuwde studio van VLOHradio een goed alternatief.

De Ballenparade

Elke week werd Bart vergezeld door een gast die de ballen uit de bingomolen draaide. Deze Mysteryguest werd in de Ballenparade bekendgemaakt. Dit jaar waren dat: slager Jan Mulders, beachvolleybalster Danique Timmermans, kunstenaar Koen Ketelaars en algemeen manager van Elckerlyc Jeroen Zwartjes. Uiteraard komt er komende zondag nog één Mysteryguest bij. Net als bij alle spelletjes in de Ballenparade krijgt de beller die deze gast raadt een overheerlijk Biks Bordje. Mensen die de bingoposter voor het raam hangen maken ook kans op zo’n Biks Bordje.

Door deelnemende sponsors gewaardeerd is het Rosnops-rad (van rechts naar links Sponsor-rad) waarin de verliezende luisteraar een tegenprestatie voor een sponsor mag doen. De gelukkige sponsor wordt door het rad bepaald. Er werd een vrijdagmiddag-borreltje aangeboden, zelfgebakken cake langs gebracht, een carnavalspakketje afgegeven en deze week is er weer een sponsor verblijd, dit keer met snoepgoed van de Sint.

De Radiobingo: één groot prijzenfestijn

In de Radiobingo zijn inmiddels 24 prijzen weggegeven, allemaal thuisgebracht door de prijzenkanonnen van de Pezerikken; Robbert en Pieter-Jan. Na elke uitzending rijden zij voorzien van een paars/geel-mondkapje door de gemeente om de prijswinnaars te verblijden met de gewonnen prijzenpakketten.

Komende zondag dus nog één bingo te gaan, De SUPERbingo. Daarin zijn deze keer acht prijzen te verdienen. De vier normale prijzen, de bovenste rij, de bovenste èn onderste rij, de O van Olivier èn de volle kaart. Verder zijn er als extra prijzen vier specials die in plaats komen van het Biks mandje en het Biks Stròtje. Hoor je nummer 11, 22, 33, 44, 55 of 66 dan mag je direct bellen, je hoeft het nummer dus niet eens op je kaart te hebben. De eerste die in de uitzending komt heeft prijs!

Heb je nog geen bingokaarten voor de Superbingo, op www.deradiobingo.nl kun je deze nog bestellen. Doe gezellig mee, want prijzen winnen in de Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken… As dès kos!