De Radiobingo vliegend van start. Meedoen kan nog!

Op zondag 4 november is De Radiobingo van start gegaan. Na een jaar afwezigheid heeft VLOHradio, in combinatie met De Pezerikken, de jaarlijkse radiobingo weer terug op de kalender gezet. Net als andere jaren wordt er weer op elke zondag in november tussen 18.00 en 19.00 uur gebingood om prachtige prijzen. Luisteraars van VLOHradio, 96.0 FM, kunnen thuis met een bingolot meespelen. En ook live in de Gouden Carolus, waar de uitzending gemaakt wordt, kan worden meegespeeld.

Nieuw jasje

De vele luisteraars hebben afgelopen zondag gemerkt dat niet alleen de samenwerking met De Pezerikken nieuw is. Na meer dan 10 jaar de vaste presentator te zijn geweest van het jaarlijkse bingofeest heeft Bingomaster Michiel van der Sanden de microfoon overgedragen aan Bart van Hoof. Bart is vanaf dit jaar de nieuwe presentator.

Naast het wisselen van de presentator zijn er in het uurtje vooraf van 17.00 – 18.00 uur tijdens De Ballenparade nieuwe spellen geïntroduceerd zoals: Wie Is Mijn Gast?, Meloliedje, Het Rosnopsrad en In De Frut.

Wist je dat je ook mee kunt doen aan De Ballenparade zonder bingolot?

De luisteraars thuis en de bezoekers in Café Gouden Carolus kunnen dit jaar een Biks Bordje winnen. Dat is een bordje vol lekkernijen ter beschikking gesteld door Landleven – Lof, Slagerij Mulders, Charlots Delicatessen en Restaurant Geronimo.

De bordjes worden door Bingomaster Michiel van der Sanden en Bingochauffeur Robbert Simons persoonlijk rondgebracht.

Meespelen

Dit jaar heeft De Radiobingo een wekelijkse prijzenpot van ruim €1.500. Allemaal prijzen die ter beschikking zijn gesteld door bijna alle ondernemers uit de 6 kernen van onze gemeente.

U kunt nog 3 zondagen meespelen. De bingoloten zijn nog steeds te koop bij Café Gouden Carolus en Primera Peter Swaanen (Hilvarenbeek), Café Schuttershof (Esbeek), cafetaria Kerkzicht en Heb! (Diessen).

Bij aankoop van een bingolot kan ook een lot voor De Superbingo worden gekocht. Op 25 november wordt een uur langer gebingood. Er zijn dan tussen 19.00 – 20.00 uur superprijzen te winnen. De hoofdprijs van De Superbingo heeft een waarde van €1.300!

Terugluisteren?

Ook al kun je de allereerste uitzending van De Ballenparade en De Radiobingo niet opnieuw spelen, sfeer proeven kun je wel! Via Uitzending Gemist herbeleef je de eerste zondag van De Radiobingo.

Meer info? Volg ons via deradiobingo.nl, Facebook of Instagram.