De Radiobingo Mee VLOHradio en de Pezerikken; succesvol van start

De eerste prijzen zijn weer gevallen! Afgelopen zondag vond in de grootste huiskamer van Hilvarenbeek de eerste editie Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken 2021 plaats. Een volle Gouden Carolus en vele mensen thuis aan de lokale radio speelden mee en hoorden hoe Stijn van Eert er met de hoofdprijs vandoor ging.

 

Gezelligheid en spanning ten top!

Vanaf 15.00u tot 20.00u kon je live meegenieten van dit spektakel op onze zender. 
Nick en Rens warmden tussen 15.00u en 17.00u op met BingoVibes. Daarna schakelden we over naar Café Gouden Carolus voor de Ballenparade met Bart van Hoof. Je kon een lekker Biks Bordje winnen door mee te doen met de belspellen.  MysteryGuest Miel van Berkel werd geraden en schoof bij Bart aan voor de enige echte Radiobingo, die om 18.00u van start ging met Bram achter de knoppen. Spanning ten top in het café en in vele huiskamers!  Hoofdprijswinnaar Stijn kwam nog even live bij Ingrid en Bjorn in de studio langs bij de AfterBingoParty tussen 19.00u en 20.00u. 

Nog 3 zondagen + SuperBingo in het vooruitzicht

Je kunt nog (extra) loten bemachtigen voor de komende 3 zondagen + de spetterende Superbingo. Je bestelt je loten gemakkelijk op www.deradiobingo.nl of haal ze in Hilvarenbeek bij Primera Peter Swaanen en Café Gouden Carolus of in Diessen bij Sport- en Partycentrum Hercules.