De Radiobingo 2021, de Lotenverkoop is gestart!

We mogen weer!

Het is alweer oktober, het laatste kwartaal van 2021 is ingegaan. Het wordt kouder en de dagen worden korter. Ballenjongen Bart van Hoof kan niet wachten want wat deze tijd natuurlijk extra gezellig maakt is de Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken!  Elke zondag in november kun je weer rekenen op de enige echte Radiobingo, met op de laatste zondag zoals we al een paar jaar doen, een extra uur. We spelen dan naast de reguliere Radiobingo ook nog de Superbingo met extra grote prijzen!  Vorig jaar is de Radiobingo noodgedwongen vanuit de VLOHradio studio gespeeld, maar dit jaar kunnen we weer terecht in Café Gouden Carolus, met uiteraard de geldende corona maatregelen.
Dit hele bingospektakel wordt net als vorig jaar tussen 15.00 uur en 17.00 uur voorafgegaan door het VLOHradio programma BingoVibes met Nick van Hees om je alvast op te warmen voor de Ballenparade en de Radiobingo. 

De Ballenparade

Daarna gaat Bart om 17.00 uur vanuit Café Gouden Carolus verder met een uur lang leuke spellen in de Ballenparade. Daarmee zijn Bikse Bordjes vol met lekkernijen te winnen. Wil jij nou ook zo’n lekker bordje winnen, laat dan zien dat jullie thuis de Radiobingo spelen door iets voor je raam te hangen waaruit blijkt dat jullie meedoen. Wie weet bellen Robbert en Pieter-Jan bij jou aan! In de Ballenparade spelen we ook het spel “Wie is mijn Gast?” De beller die als eerste raadt wie de Mystery Guest is krijgt ook een lekker Biks Bordje thuisbezorgd. De Mystery Guest assisteert Bart later bij het draaien van de bingomolen in de Radiobingo. Het volgende spel is Meloliedje. VLOHradio-producer Rens Schapendonk zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje. De beller die als eerste weet welke twee nummers het zijn (artiest en titel) wint, hoe kan het anders, een Biks Bordje. Ook spelen we dit jaar weer het Rosnopsrad, waarbij twee bellers het antwoord moeten raden op een actuele vraag. De beller die als eerste zijn naam roept en het juiste antwoord geeft is de winnaar. De verliezer doet een tegenprestatie bij een van onze sponsoren. Met een draai aan het Rosnopsrad wordt deze sponsor geselecteerd. Draai het woord “sponsor” maar eens om, dan weet je waar de naam Rosnopsrad vandaan komt.

De Radiobingo

Om 18.00 uur is het BINGO time en wordt door Bart en zijn gast de eerste draai gegeven aan de bingomolen. Er worden elke week 4 hoofdrondes gespeeld (bovenste rij, bovenste en onderste rij, de O van Olivier en de volle kaart). Ook gaan er twee extra prijzen uit: het Biks Mandje (de 4 hoekpunten) en het Biks Strôtje (het rijtje onder de N). Notaris Inge Arts houdt toezicht op het spel, en de prijzen worden na afloop aan huis bezorgd. Zoals elk jaar zijn de te winnen pakketten rijkelijk gevuld met prijzen die beschikbaar gesteld zijn door de ondernemers uit de hele gemeente, iets waar de organisatie van de Radiobingo enorm blij mee en trots op is!

De Superbingo

Op de laatste zondag (28 november) gaat het bingospektakel nog een uurtje langer door. Dan vallen de grote klappers in de superspannende Superbingo. Ook hierin spelen we de 4 hoofdrondes zoals in de Radiobingo, en dat niet alleen, en zijn ook nog 4 extra prijzen te winnen. Als het getal 11 of een veelvoud daarvan (dus 11,22,33,44,55 of 66) valt, bel dan snel om kans te maken op één van de 4 extra prijzen. Je hoeft dit getal dus niet op je bingokaart te hebben!

Lotenverkoop

De lotenverkoop is inmiddels online al gestart, je bestelt deze op www.deradiobingo.nl
Voor € 10,00 speel je alle 4 de zondagen mee + op de laatste zondag de extra ronde “Superbingo”
Heb je geen tijd, maar wil je een ander blij maken met een lot, kies dan voor een schenklot. De schenkloten worden beschikbaar gesteld aan o.a. Quiet Hilvarenbeek.