De ballen rollen (bijna) weer…!

Wat een geweldige eerste verkoopdag hebben we gehad! In de stralende zon hebben we afgelopen zaterdag de eerste 300 loten verkocht, met dank aan alle vrijwilligers die deze dag vol enthousiasme geholpen hebben. Door een spontane ‘roep BINGO! en win loten – actie’ op Facebook stonden om stipt 10.00u de eerste mensen al bij de verkooppunten om een lot te bemachtigen voor De Radiobingo mee VLOHradio én de Pezerikken. Hiermee kunnen zij op zondag 4, 11, 18 en 25 november meespelen en kans maken op mooie prijzen.

De loten voor De Superbingo, die aansluitend op De Radiobingo van 25 november zal plaatsvinden, gingen ook als warme broodjes over de toonbank. Het lijkt er toch écht op dat veel mensen het stil vonden op VLOHradio tijdens de beruchte bingozondagen in november vorig jaar, en iedereen dit jaar weer kans wil maken op geweldige prijzen!

Nog geen loten?

Er zijn nog genoeg mogelijkheden om loten voor De Radiobingo te kopen. Dit kan de komende weken onder andere bij de vaste verkooppunten:

  • Boekhandel Peter Swaanen (Hilvarenbeek)
  • Café Gouden Carolus (Hilvarenbeek)
  • Schuttershof (Esbeek)
  • Kerkzicht (Diessen)
  • HEB! (Diessen)

Op zaterdag 27 oktober tussen 10.00u en 16.00u kan je onze vrijwilligers weer vinden op de parkeerplaats van Albert Heijn Hilvarenbeek, Coop Hilvarenbeek, Jumbo Hilvarenbeek én EMTÉ Diessen.

Speel ook mee!

4 Zondagen meespelen doe je al vanaf €5,-. Wil je ook nog kans maken op de fantastische prijzen van De Superbingo, betaal je €2,50 éxtra. Meespelen met De Superbingo kan dus alleen in combinatie met een lot voor de reguliere bingo.

Op de hoogte blijven over De Radiobingo? Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en neem een kijkje op onze nieuwe website (www.deradiobingo.nl). Hier worden regelmatig updates en winacties op geplaatst.