De 2e zondag Radiobingo

De tweede zondag van de Radiobingo zit er weer op. Al vrij snel belde de eerste winnaar voor de 4 hoekpunten, en won daarmee het Biks Mandje. Daarna volgden snel het Biks Strotje en de 4e prijs. Toen bleef het heel even rustig, en dan is de stijgende spanning voelbaar. Marcel Zoontjes had het geluk dat hij alle nummers op zijn kaart kon wegstrepen, en daarmee won hij de hoofdprijs!

   

Aan de radio gekluisterd, opperste concentratie

Op deze herfstdag zaten Nick en Rens er weer warmpjes bij in de studio met BingoVibes.  Daarna belden Robbert en Pieter-Jan in tijdens de Ballenparade, want zij hadden weer een mooi versierd huis gevonden waarbij ze een Biks Bordje afleverden. Deze keer in Biest-Houtakker. Het duurde toch nog wel even voordat Mysteryguest Coen vd Wouw geraden werd, en hij bij Bart aan kon schuiven voor de enige echte Radiobingo.

Nog 2 zondagen + SuperBingo in het vooruitzicht

Je kunt nog (extra) loten bemachtigen voor de komende 2 zondagen + de spetterende Superbingo. Je bestelt je loten gemakkelijk op www.deradiobingo.nl of haal ze in Hilvarenbeek bij Primera Peter Swaanen en Café Gouden Carolus of in Diessen bij Sport- en Partycentrum Hercules.