Dagenlange storing opgelost

Excuses voor het ongemak! Afgelopen dagen hebben wij via onze etherfrequentie last gehad van een storing. Je hoorde een vervelende constante brom door ons geluid. Onze technici zijn druk bezig geweest om dit probleem te verhelpen en met succes! Sinds gisteravond kan je ons weer op de normale manier horen…

Op dinsdag 19 maart kwamen wij erachter dat het stil was op onze etherfrequentie. Wel was er geluid op al onze andere kanalen.

Onze vrijwilligers zijn gelijk aan de slag gegaan en zijn op zoek gegaan naar het probleem. Tijdens deze zoekactie is er een noodvoorziening aangezet waardoor het niet meer stil was. Helaas was hierin wel een brom aanwezig…

Wist je dat wij één van de weinige Nederlandse lokale omroepen zijn die hun antenne op zo’n hoog punt hebben? Deze hangt namelijk in de Sint-Petruskerk (ong. 75 meter hoog!).

Uitzicht vanaf de Sint-Petruskerk in Hilvarenbeek.
Hoe hoog? Zo hoog!

Opgelost!

Na het defect te hebben ontdekt, is vervangende apparatuur aangeschaft. Deze is gistermiddag/-avond ingesteld en bevestigd. Hierdoor zijn wij weer op alle kanalen kwalitatief te beluisteren.

Wij als omroep en vrijwilligers doen er alles aan om dit soort storingen in de toekomst te vermijden. Wanneer er toch een storing plaatsvindt, zijn wij achter de schermen druk bezig om deze gelijk voor jou op te lossen.