CDA & Gemeenschapslijst: Leer ze kennen

Op vele plaatsen in onze gemeente is het al voelbaar en merkbaar: de verkiezingen voor de gemeenteraad komen er aan. Woensdag 21 maart is het zo ver… Dan worden we allemaal weer in het stemhokje verwacht om voor de komende 4 jaar onze lokale volksvertegenwoordigers te kiezen.

Om je bij die keuze behulpzaam te zijn, gaat VLOHradio de komende weken uitvoerig aandacht aan deze raadsverkiezing besteden en gaan wij alle partijen in de gelegenheid stellen hun programma’s toe te lichten.

Politiek Café

Zondag 25 februari trappen we om 12:00 uur af in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. Allereerst zal CDA aan de beurt zijn, om 12:30 uur gevolgd door de Gemeenschapslijst.

Tijdens dit Politiek Café krijgen de politieke partijen de mogelijkheid om hun eigen standpunten onder de aandacht te brengen en aan te geven wat voor hen voor de komende 4 jaar de kernpunten voor het beleid zouden moeten zijn. Uiteraard zal ook de algemene politieke situatie en de aanstaande coalitievorming al enige aandacht krijgen.

De lijsttrekkers, als ook andere kandidaten, worden door Carel Geenen en Michiel van der Sanden bevraagd op hun verkiezingsprogramma.

Kom je langs?

Iedereen is van harte welkom om aanstaande zondag langs te komen bij de Gouden Carolus. We beginnen om 12:00 uur.

Kan je er helaas toch niet bij zijn? Luister dan het eerste Politiek Café terug via onze Uitzending Gemist.