Carnaval vieren doe je met VLOHradio

Gemeente Hilvarenbeek verenigt u! Vrijdag 9 februari vanaf 15:00 uur hoor je 3 uur lang de beste, dampende, stampende en gezelligste carnavalsmuziek voorbij komen tijdens de Beekse Carnaval Top 30. En jij bepaalt!

Onze carnavalsmannen Finn en Marvin trappen samen met jou het carnavalsseizoen 2018 af op 9 februari. Tijdens onze ‘3 Uurkes Vurraf’ hoor je de top 30 beste carnavalsmuziek gekozen door alle inwoners van de gemeente.

Loat oe heure!

Niet alleen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 moet je je laten horen, maar ook tijdens deze aftrap van carnaval in de gemeente Hilvarenbeek. Afgelopen weken is er een voorselectie gemaakt van 100 carnavalsliedjes die kans maken om in de Beekse Carnaval Top 30 te belanden. Het is alleen aan jou welke en op welke plek. In totaal heb je 5 stemmen; je kan dus op 5 liedjes stemmen.

Stemmen kan door hier te klikken!

Stemmen kan tot en met 5 februari… Wacht dus niet!

Stop… En door!

Maar we zijn nog niet klaar. Na deze feestelijke 3 uur stoppen we niet met carnaval bij VLOHradio. Dat is pas het begin… Tot en met dinsdag 13 februari sta je op, ga je je middag door en ga je slapen (of nouja slapen met carnaval?!) met de gezelligste carnavalsmuziek op VLOHradio.

Klaar voor een feestje? Wij anders wel; 5 dagen lang!