Burgemeester Weys opent de VLOHradio studio fysiek

Afgelopen vrijdagavond 4 juni was Burgemeester Evert Weys te gast in onze studio aan de Papenstraat. Precies 8 maanden geleden opende hij de vernieuwde studio virtueel per telefoon. Helaas kon dat destijds niet anders vanwege de toen geldende Corona maatregelen. Gelukkig was Burgemeester Weys bereid om de opening afgelopen vrijdag nog eens over te doen, maar dan echt zoals het hoort met schaar en lint.

Aanwinst voor Hilvarenbeek

Na een welkomstwoord door onze voorzitter Hans van der Wiel, nam Burgemeester Weys net na 19.00 uur het woord. Hij refereerde nog even aan de virtuele opening van vorig jaar en was blij dat hij nu fysiek de schaar ter hand kon nemen. De burgemeester sprak zijn complimenten uit naar de vrijwilligers van VLOHradio die volgens hem fantastisch werk hebben verricht en natuurlijk de ondernemers die het mogelijk hebben gemaakt de studio zo ontzettend mooi te maken. “Een echte aanwinst voor Hilvarenbeek”

De burgemeester nam de schaar ter hand, knipte zorgvuldig het VLOHradio-oranje lint in tweeën en verklaarde de studio voor geopend.

Dubbel feest: 1 jarig jubileum WeekendVibes

Het team van het programma WeekendVibes had 8 maanden eerder al de eer met de virtuele opening in hun uitzending, en afgelopen vrijdagavond vierden zij ook nog hun 1-jarig bestaan, dubbel feest dus. Burgemeester Weys feliciteerde Nick van Hees, Jurgen van Eijk en Rens Schapendonk met hun 1e verjaardag en overhandigde hen een heerlijke slagroomtaart. Burgemeester Weys zag dit moment ook als eerste aanzet voor betere tijden nu er door versoepelingen meer mogelijk is, en nam nog even plaats achter de microfoon voor een kort interview.

De beelden van de hele uitzending zijn terug te zien via de facebookpagina van WeekendVibes VLOHradio.