Ben jij al in de stemming voor de Top 200 van Hilvarenbeek?

Dit jaar dient iedereen met Kerst verplicht thuis te blijven. Ook wij, als initiatiefnemers van de Top 200 van Hilvarenbeek, hadden een ander scenario in gedachten, maar dat kan gezien het aanhoudende Coronavirus helaas niet doorgaan. De positieve kant van het verhaal is dat je thuis vanaf je bank op 27 december 2020 kunt afstemmen op VLOHradio (96.0 FM of de livestream).

Je hoort dan meest populaire nummers van Hilvarenbeek voorbij komen. Alleen dient die lijst nog wel even samengesteld te worden. Vandaar dat we een beroep doen op alle inwoners uit de gemeente Hilvarenbeek met het verzoek om online te stemmen op hun tien favoriete nummers. Aan welk nummer heb jij speciale herinneringen? Of welk nummer verdient het om in deze unieke lijst te staan? Jij, als luisteraar van VLOHradio, stelt deze Top 200 samen door jouw stem uit te brengen.

Groot succes

Vorig jaar kregen de DJ’s Joep Roberts, Leon van Bijsterveldt, Marco van Hamond en Paul van Vugt de handen op elkaar toen zij met groot succes de eerste editie van de Top 200 presenteerden. Initiatiefnemers Maaike Meijs, Amy van Bijsterveldt en Philip van de Ven van Gouden Carolus, waren met stomheid geslagen toen hun idee uitgroeide tot een ware happening die zijn weerga niet kende. Het hoogtepunt van de marathonuitzending vond die avond plaats in café Gouden Carolus, dat compleet was afgevuld met muziekliefhebbers die luidkeels meezongen en dansten op de door jullie gekozen nummers.

Kom in stemming

Hoewel de situatie voor 2020 compleet anders is dan verwacht, hebben we toch besloten de Top 200 door te laten gaan. Maar daar hebben we wel jullie hulp voor nodig. Er dient namelijk gestemd te worden, zodat we straks op 27 december een mooie gevarieerde lijst kunnen presenteren. Dus kom in stemming en geef online jouw tien favoriete nummers door. Acht liedjes kies je uit de officiële lijst van de Top 2000 en twee zijn vrije keuzes, waarbij je jouw meest dierbare nummers voordraagt.

Je kunt dat doen vóór 20 december 2020 op www.top200hilvarenbeek.nl.

Blijf op de hoogte

Op 27 december vanaf ’s morgens vroeg tot laat in de avond staat VLOHradio in het teken van de Top 200 van Hilvarenbeek. Hoe die dag precies gaat verlopen is vanwege de Covid-19 richtlijnen nog niet volledig ingevuld, maar één ding staat vast, het gaat ook dit jaar een onvergetelijke dag worden!

Voor het laatste nieuws verwijzen we je naar onze website: https://www.facebook.com/top200Hilvarenbeek en nogmaals: Laat jouw tien stemmen niet verloren gaan!