Bart is er klaar voor! De ballen gaan weer vallen

De blaadjes vallen weer van de bomen, het wordt kouder en de dagen worden korter. Voor Ballenjongen Bart van Hoof kan deze tijd niet snel genoeg gaan. Hij staat weer in de startblokken om de Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken te presenteren. Elke zondag in november kun je weer rekenen op de enige echte Radiobingo, met op de laatste zondag zoals we al een aantal jaar doen, een extra uur. We spelen dan naast de reguliere Radiobingo ook nog de Superbingo met extra grote prijzen! Gezelligheid en plezier live vanuit de grootste huiskamer van Hilvarenbeek, Café Gouden Carolus. 

Lotenverkoop

De lotenverkoop is inmiddels al gestart.  Klik hier om online te bestellen en je krijgt je loten ruim op tijd in je mailbox.  Bij Primera Peter Swaanen of Café Gouden Carolus zijn ook bingoloten te koop. Voor € 10,00 speel je alle 4 de zondagen mee + op de laatste zondag de extra ronde “Superbingo”.  Zaterdag 29 oktober kun je tijdens het boodschappen doen, loten kopen bij het verkoopteam van de Pezerikken. Zij staan vanaf 12.00 uur bij Jumbo Hilvarenbeek.  Laat hier ook je adres achter voor kans op een Biks Bordje met lekkernijen! Heb je geen tijd om mee te spelen? Maak dan een ander blij met een schenklot. Schenkloten worden gedoneerd aan Quiet Hivarenbeek. 

De Ballenparade

Om 17.00 uur trapt Bart elke zondag in november af met een uur lang leuke spellen in de Ballenparade. We spelen dan ook het spel “Wie is mijn Gast?” De beller die als eerste raadt wie de Mystery Guest is krijgt een bordje met Bikse lekkernijen thuisbezorgd.  De Mystery Guest assisteert Bart later bij het draaien van de bingomolen in de Radiobingo. Het volgende spel is Meloliedje. VLOHradio-producer Rens Schapendonk zingt de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje. De beller die als eerste weet welke twee nummers het zijn (artiest en titel) wint, hoe kan het anders, een Biks Bordje. Ook spelen we dit jaar weer het Rosnopsrad, waarbij twee bellers het antwoord moeten raden op een actuele vraag. De beller die als eerste zijn naam roept en het juiste antwoord geeft is de winnaar. De verliezer doet een tegenprestatie bij een van onze sponsoren. Met een draai aan het Rosnopsrad wordt deze sponsor geselecteerd. Draai het woord “sponsor” maar eens om, dan weet je waar de naam Rosnopsrad vandaan komt.

De Radiobingo

Om 18.00 uur is het BINGO time en wordt door Bart en zijn gast de eerste draai gegeven aan de bingomolen. Er worden elke week 4 hoofdrondes gespeeld (bovenste rij, bovenste en onderste rij, de O van Olivier en de volle kaart). Ook gaan er twee extra prijzen uit: het Biks Mandje (de 4 hoekpunten) en het Biks Strôtje (het rijtje onder de N). Notaris Inge Arts houdt toezicht op het spel, en de prijzen worden na afloop aan huis bezorgd. Zoals elk jaar zijn de te winnen pakketten rijkelijk gevuld met prijzen die beschikbaar gesteld zijn door de ondernemers uit de hele gemeente, iets waar de organisatie van de Radiobingo enorm blij mee en trots op is!

De Superbingo

Op de laatste zondag (27 november) gaat het bingospektakel nog een uurtje langer door. Dan vallen de grote klappers in de superspannende Superbingo. Ook hierin spelen we de 4 hoofdrondes zoals in de Radiobingo, en dat niet alleen, en zijn ook nog 4 extra prijzen te winnen. Als het getal 11 of een veelvoud daarvan (dus 11,22,33,44,55 of 66) valt, bel dan snel om kans te maken op één van de 4 extra prijzen. Je hoeft dit getal dus niet op je bingokaart te hebben!