Amy & Petra op je zondagmiddag

Een nieuwe radioshow! Vanaf vandaag word je elke zondagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur vergezeld door Amy van Bijsterveldt en Petra Swinkels-Otten tijdens Amy & Petra. Een programma waarin zowel de persoon als een thema centraal staan.

Laat je elke week verrassen door deze Beekse dames. Waarbij je de ene week een inwoner uit de gemeente Hilvarenbeek leert kennen en bij de andere week je veel meer komt te weten over een thema dat op de dag van vandaag speelt.

Amy & Petra en Carnaval: Feest!

Maar wie zijn deze gezellige dames dan?! Tijdens de 1e en 3e uitzending van Amy & Petra leer je beide presentatoren beter kennen; zij stellen zich figuurlijk volledig bloot aan elkaar en ook aan de luisteraar. Door middel van het stellen van persoonlijke vragen leer je hen beter kennen.

De uitzending van volgende week zal in het teken staan van misschien wel het mooiste feest van het Zuiden: Carnaval! In het specifiek: Carnaval in de gemeente Hilvarenbeek.

Gemist?

Heb je zondagmiddag niet kunnen luisteren of wil je graag de uitzending opnieuw beluisteren? Ga dan naar onze Uitzending Gemist pagina.