Afscheidsreceptie Burgemeester Palmen

Na 9 jaar burgemeester van onze gemeente te zijn geweest, neemt Ryan Palmen afscheid. In april start burgemeester Palmen als burgemeester van de gemeente Horst aan de Maas. Voor alle inwoners wordt er vrijdag 29 maart een feestelijk afscheid georganiseerd in Cultureel Centrum Elckerlyc. En wij zijn er in de avond bij!

In april 2010 werd burgemeester Palmen benoemd tot burgemeester van Hilvarenbeek. Toen was hij, als 31-jarige, de jongste burgemeester van Nederland. Nu 9 jaar later verruilt hij Hilvarenbeek voor Horst aan de Maas. Een regio die voor de geboren Limburger aanvoelt als een tweede thuis.

Maar voordat hij weggaat, eerst…

Een feestelijk afscheid!

Aanstaande vrijdag zwaaien we allemaal onze burgemeester uit. In de ochtend zal er voor de oudere inwoners een programma in Cultureel Centrum Elckerlyc zijn. Hiervoor moet een gratis kaartje gereserveerd worden via www.cultureelcentrumelckerlyc.nl. Bij het ochtendprogramma is er de gelegenheid om te zitten.

‘s Avonds wordt er een feestelijk afscheid met muziek en optredens georganiseerd. Hiervoor hoeft geen kaartje vooraf gereserveerd te worden. Hoe deze avond er precies uit gaat zien, houden we nog even geheim…

Maak het mee

Vrijdagavond vanaf 20:00 uur zenden wij dit feestelijke afscheid uit live vanuit Cultureel Centrum Elckerlyc. Luister mee via 96.0 FM, onze website of via onze app (Android & iOS). Wil je de uitzending terugluisteren? Klik dan hier!