1e Radiobingo 2022 met Floris van Bommel

Afgelopen zondag vond in de grootste huiskamer van Hilvarenbeek de eerste editie van de Radiobingo mee VLOHradio en de Pezerikken 2022 plaats. Een goed gevulde Gouden Carolus en vele mensen thuis aan de radio speelden mee en hoorden hoe Daan Fakkert er met de hoofdprijs vandoor ging. 

De Mysteryguest

Voordat de bingo van start ging konden luisteraars in de Ballenparade eerst meespelen met leuke belspellen. In  “Wie is mijn gast” moest de identiteit van de Mysteryguest geraden worden. Dit bleek Floris van Bommel te zijn, ontwerper en creatief directeur van de gelijknamige schoenfabriek. Een leuk gesprek volgde. Na nog 2 spellen waarin één van de prijzen door de winnaar gedoneerd werd aan Quiet Hilvarenbeek, was het tijd voor de bekende Radiobingo. De zes prijzen vlogen eruit, het Biks mandje, het Biks Strôtje, de bovenste rij, de bovenste en onderste rij, de O van Olivier en uiteraard de volle kaart.

Nog 3 weken én er zijn nog loten te koop!

Ook de komende 3 weken zit Bart van Hoof elke zondag achter de microfoon voor de Ballenparade én de Radiobingo. Met op de laatste zondag een uurtje extra, want dan spelen we de SUPERbingo. Meedoen kan nog!. Klik op deze link en je bestelt je bingoloten heel makkelijk online. Speel gezellig mee, en wie weet val je in de prijzen.  Let op, de webshop sluit zondags om 10.00 uur. Loten kun je dan nog halen bij Café Gouden Carolus.